• BIST 8980.39
  • Altın 2284.818
  • Dolar 32.3279
  • Euro 35.0498
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

BOYDAK'TAN CUMHURBAŞKANI'NIN 'SEFERBERLİK' ÇAĞRISINA TAM DESTEK

BOYDAK'TAN CUMHURBAŞKANI'NIN 'SEFERBERLİK' ÇAĞRISINA TAM DESTEK
BOYDAK HOLDİNG VE KAYSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUSTAFA BOYDAK:

www.kayserinews.com  kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

 

Kayserinews.com

 

@Kayserinewscom twitter sayfamız takip edebilirsiniz

TIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

Kayseri Sanayi Odası'nın (KAYSO) Mart Ayı Meclis Toplantısı'nda konuşan Boydak Holding ve KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın terörle mücadelede seferberlik çağrısında bulunmasını desteklediklerini söyleyerek, "Ülkemizin geçtiği bu nazik dönemden rahatsız olmadan, herhangi bir kazaya sebebiyet vermeden geçmesi için hepimizin üzerine düşen görevleri yapması gerekiyor. Cumhurbaşkanımızın bu çağrısına Kayseri Sanayi Odası olarak aynen katılıyoruz" dedi. 


KAYSO Mart Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Boydak Holding ve KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın terörle mücadelede yaptığı seferberlik çağrısını desteklerini söyledi. Türkiye'nin üzerinde kara bulutların gezdirilmeye çalışıldığını belirten Boydak, "Son günlerde ülkemiz üzerinde kara bulutlar gezdirilmeye çalışılıyor.

Bunu görüyoruz ve yakinen takip ediyoruz. Bu terör olaylarında şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Meydana gelen terör olaylarını lanetliyoruz.

Bizim ülkemiz burası. Gideceğimiz ülke yok, gideceğimiz başka da vatan yok. Her şeye rağmen biz burada yaşamaya devam edeceğiz. Türkiye üzerinde oynanan oyunları, görmemiz gerekiyor. Bugün Cumhurbaşkanımızın bir ifadesi oldu. Bu ifade beni şahsen çok etkiledi.

Cumhurbaşkanımız ‘Tekrar vatandaşlarımızdan seferberlik istiyorum’ diyor. Yani ülkemizin geçtiği bu nazik dönemden rahatsız olmadan, herhangi bir kazaya sebebiyet vermeden geçmesi için hepimizin üzerine düşen görevleri yapması gerekiyor. Cumhurbaşkanımızın bu çağrısına Kayseri Sanayi Odası olarak aynen katılıyoruz. Yüzde 100 desteklediğimizi ve hele hele bu dönemde daha çok çalışmamız gerektiğini, işimize daha iyi bakmamız gerektiğini, hiçbir ekonomik faaliyetimizden geri kalmamamız gerektiğini ve kesinlikle korkmayacağımızı ifade etmemiz gerekiyor.

Bu seferberlik çağrısının çok yerinde bir çağrı olduğunu ve inşallah bu süreçleri Türkiye’nin atlatacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.


Türkiye’nin güçlü olmasının istenmediğini kaydeden Boydak, "Türkiye’nin dünya siyasetinde ağırlığının olması istenmiyor. Bölgesel güç olması kesinlikle istenmiyor ama bizim bu oyunu bozmamız lazım. Bizim bu süreçte birlik ve beraberlik içerisinde, siyasi görüşün sağ olup olmadığı denmeden ülkemizin bu süreçten geçmesi için ülkemizin yönetimine destek vermemiz gerekiyor.

Cumhurbaşkanımızın bu çağrısını yüzde 100 destekliyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de çoğu gitti azı kaldı. Bu süreci atlatacağız. Tabi ki bölgemizde sıcak gelişmeler ve cereyan eden savaşlar var ama bir taraftan da Türkiye’nin güçlü olmasını isteyemeyen bir kesime de dimdik ayakta olduğumuzu söylüyoruz. İş dünyası üzerine düşeni, bürokrasi üzerine düşeni, siyasetçi üzerine düşeni yapmak suretiyle üzerimize düşeni yapmamız lazım. Bu konuda irademiz var. Özellikle böyle süreçlerde iş dünyası mensuplarına çok görev düşmektedir.

İş dünyası olarak bizler sağlam, ciddi ve dimdik ayakta durursak, herkes bizi örnek alacak ve memlekette sağ salim yoluna devam edecektir. Bu konuda sizlerle hem fikir olduğumu görmekteyim. Bu konuda inşallah Kayseri Sanayi Odamızın duruşunun bu şekilde gitmesini hepinizden rica ediyorum" şeklinde konuştu.


Kayseri'de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan Hacı ve Memduh Boydak'ın yakın zamanda yeniden aralarında olacağına inandığını kaydeden Boydak, "Kardeşlerim bu soruşturma neticesinde tutuklu durumdalar. Sizlere çok selamları var. Biz hukuki sürecin sağlıklı bir şekilde yürüyeceğine inanıyoruz ve kısa zamanda aramıza katılmalarını arzu ediyoruz. İnşallah onları tekrar aramızda göreceğiz. Yine onların Türk ekonomisine, sanayisine büyük faydaları olacağına inanıyoruz" diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39