• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

Bu Acıya Yürek Dayanmaz

Bu Acıya Yürek Dayanmaz
Bursa'da bir oğlunu dünyaya getirdiği gün 13 yaşındaki oğlunu kazada kaybeden anne, acıların en büyüğünü yaşadı. Anne Kezban Alnıdelik, 13 yaşındaki oğlunu çok büyük sıkıntılarla büyüttüğünü belirterek, "Hastaneye geldi, kardeşini gördü. Sana çok benziyor, deyince sevindi. Eve dönerken otomobil çarpmış. Çok büyük acı yaşıyorum. Allah'ım bana yardım etsin" diyerek gözyaşı döktü. Okulunda büyük hüzün yaşanan Süleyman ise ailesi, sevenleri ve okul arkadaşlarının dualarıyla son yolculuğuna uğurlandı

Edinilen bilgiye göre kaza, dün akşam saatlerinde merkez Yıldırım ilçesi çevre yolu çıkışında meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan Emek İlköğretim Okulu orta ikinci sınıfı öğrencisi 13 yaşındaki Süleyman Alnıdelik, Taner B. idaresindeki 34 RNG 51 plakalı otomobilin altında kaldı. Kanlar içinde kalan çocuk olay yerinde hayatını kaybetti. Acı haberi duyarak olay yerine koşan inşaat işçisi baba Ramazan Alnıdelik, olanlara bir türlü inanmak istemedi. Aynı gün erkek çocuğu dünyaya gelen baba yıkıldı. Yavrusunun cansız bedenine son kez bakan baba Ramazan Alnıdelik yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Yavrusunun cesedine sarılmak isteyen babayı teskin etmek mümkün olmadı. Olaydan sonra gözaltına alınan sürücü, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Savcılık kazayla alakalı soruşturma başlattı.

ÖĞRETMENLERİ VE SINIF ARKADAŞLARI SIRASINA KARANFİL KOYDU

Dün trafik kazasında hayatını kaybeden Süleyman’ın okulunda da hüzün vardı. Sınıf arkadaşları ve öğretmenleri küçük çocuğun sırasına karanfillerle fotoğraflarını koyup, "Süleyman kalbimizde yaşayacaksın, seni unutmayacağız" yazdı. Öğrenciler tahtaya da, "Süleyman ölmedi, kalbimizde" diye yazdı. Arkadaşları Süleyman’ın ölümüne çok üzüldüklerini belirterek, "Çok iyi bir arkadaşımızdı. Onu hayatımız boyunca unutmayacağız" dedi.

Trafik kazasında hayatını kaybeden Süleyman’ın cenaze namazı ise öğle vakti Şirinevler Mücahit Camii’nde kılındı. Sınıf arkadaşları da küçük çocuğu son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Çocuğun cenaze törenine katılan arkadaşları ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Kılınan namazının ardından küçük çocuğun cenazesi Hamitler Kent Mezarlığında toprağa verildi.

ANNENİN ACISINA YÜREK DAYANMAZ

Şevket Yılmaz Kadın Doğum Hastanesi'nde üçüncü çocuğunu dünyaya getirdiği gün 13 yaşındaki oğlunu kaybeden anne Kezban Alnıdelik (38) ise, bu acıya dayanmanın çok güç olduğunu, Allah'tan sabır dilediğini ifade ederek, "Ben sabah ameliyata girdim. Çıktığımda Süleyman vardı. Kardeşini gördü. "Oğlum sana benziyor" dedik. Çok sevinmişti. Kardeşine Yusuf isminin verilmesini istiyordu. Hastane dönüşü eve dönerken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Ben onu çok büyük sıkıntılarla büyüttüm. Allah bana yardım etsin. Şoförün ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum. Oğlumun isteği üzerine kardeşine Yusuf Yaser ismini koyduk" dedi.

Alnıdelik ailesinin evi taziye için gelenlerle dolup taşarken, kazaya sebep olan sürücü adliyeye sevk edildi.
iha
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39