• BIST 9120.62
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

Bu kez Trabzonspor G.Saray'ın kapısını çalacak

Bu kez Trabzonspor G.Saray'ın kapısını çalacak
Son dönemde Galatasaray ile Trabzonspor arasındaki tansiyonu bir an olsun düşmeyen transfer gündemine bir yenisi daha eklendi; Milan Baros!
Engin Baytar, Ceyhun Gülselam ve Selçuk İnan'ın ardından Trabzonspor'dan Burak Yılmaz'ı transfer ederek bordo-mavili camianın büyük tepkisini çeken Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Milan Baros'un takımdan ayrılmasına izin vererek; Çek golcünün transfer görüşmeleri yapmasına izin vermişti.

ABD, Çin ve Katar'dan gelen teklifleri hem ekonomik hem de ailevi sebeplerden dolayı reddeden Milan Baros'un kariyerine Türkiye'de devam etmek istemesi Trabzonspor'u harekete geçirdi.

BULAK 'YABANCI' RAPORUNU SUNDU AMA...

Sportif Direktör Giray Bulak'ın yurtdışı çalışmalarının ardından hazırladığı raporu Şenol Güneş'e sunmasının ardından bazı forvet ve stoper adayları ile ön görüşmeler yapan ancak bu görüşmelerden bir sonuç çıkartamayan Trabzonspor'un rotasını Milan Baros'a çevirdiği öğrenildi.

Çek golcünün transferi için önümüzdeki günlerde Galatasaray ile pazarlık masasına oturacağı belirtilen bordo-mavili yönetimin, Baros'un menajeri Pavel Paska ile de yapacağı görüşmelerde yıllık ücrette indirime gidilmesini talep edecek.

Milan Baros'un 2.7 milyon euroluk maliyetinden kurtulmak isteyen Galatasaray Yönetimi'nin Trabzonspor'dan gelecek olan olası Milan Baros teklifine sıcak bakacağı ve bordo-mavili kulüp ile arasındaki buzları eritmek için transfer sürecinde kolaylık gösterebileceği kulaktan kulağa fısıldanmaya başladı.

ÇEK BASINI: BAROS DİRENİYOR!

Galatasaray'dan yıllık 2.7 milyon euro garanti rakam alan Baros'un son durumu hakkındaki gelişmeleri Çek basını da yakından takip ediyor.

Milan Baros'un Çin ve ABD'den gelen teklifleri geri çevirmesi üzerinde duran Çek basını, golcü futbolcunun Galatasaray'dan kazandığı yıllık 2.7 milyon eurodan dolayı ayrılmak istemediğini belirtti.

in ve ABD'den 1.5 milyon euroluk yıllık teklifler alan Baros'un aradaki 1.2 milyon euroluk farktan dolayı bu teklifleri geri çevirdiği ifade eden Çekler, "Kariyeri sonlanmak üzere olan Baros, muhtemelen finansal sebeplerden dolayı İstanbul'dan ayrılmak istemiyor." şeklinde görüş bildirdi.
sporx
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39