• BIST 9079.97
  • Altın 2309.877
  • Dolar 32.3385
  • Euro 35.0749
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

Bu takım için hapis yattım

Bu takım için hapis yattım
Teknik heyet ve futbolcular ile öğle yemeğinde bir araya gelen F.Bahçe’nin patronu, “Bu takım için hapis yattım. Kardeşimle kavga ettim. Siz 10 puandan işi nerelere getirdiniz. Eğer düzelmezseniz PAF takımı ile sahaya çıkarım, siz de sokağa çıkamazsınız”

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler dün futbol takımı ve teknik heyet ile Faruk IlgazTesisleri'nde öğle yemeğinde biraraya geldi. 

Milliyet'in haberine göre; ligin ikinci yarısında alınan kötü sonuçlar ve puan farkının azalması Yıldırım'ı hem üzmüş ve bir hayli kızdırmıştı. Bu nedenle önceki buluşmaların aksine sert konuşmaların yaşandığı, suratların asıldığı bir yemek oldu. Lafını hiç esirgemeyen, hem teknik kadroya, hem futbolculara sert çıkışlarda bulunan Yıldırım, “Bu takım için hapis yattım. Kardeşimle kavga ettim. Siz 10 puandan işi nerelere getirdiniz. Eğer düzelmezseniz PAF takımı ile sahaya çıkarım, siz de sokağa çıkamazsınız. 20 yıldır bu işin içindeyim. Başkan anlamaz ya da futbolu bilmez zannetmeyin. Bugünkü yemek bir moral yemeği değil. Dışarıda aç olan insanlar var ama bu duruma rağmen sizin paralarınızı yarın (bugün) yatıracağız. Bu kadar para veriyoruz. Böyle oynayacaksınız gidin amatörde oynayın” ifadelerini kullandı. 

Bu sözler karşısında takım adeta buz kesti. Başkan Yıldırım, yemekte o kadar sinirliydi ki zaman zaman yaptığı konuşma salonu inletti. Başkan'ın bu sert sözleri ve öfkesi karşısında futbolcuların büyük bölümü yemeklerini yiyemediler. Çorba ve salata ile öğle menüsünü tamamladılar. 

Yıldırım'ın bu beklenmedik çıkışından sonra iki futbolcu söz istedi. Önce Dirk Kuyt, Başkan'ın söylediği her sözde haklı olduğunu vurguladı, bu işi kendilerinin temizleyeceğini belirtti. 

ÜSTÜMÜZE GELİYORLAR 
Kaptan Emre Belözoğlu da söz alarak medyanın ve bazı yorumcuların üzerlerine çok geldiğini söyledi. Tecrübeli oyuncu, “Bizim yaptığımız en ufak hareketi defalarca gösteriyorlar, konuşuyorlar. Rakiplerimiz için aynı durum söz konusu değil. Sadece Fenerbahçe olunca gündeme getiriliyor bu konular” ifadelerini kullandı. MİLLİYET

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39