• BIST 9079.97
  • Altın 2323.809
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9399
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

BU ÜÇ PUANI UZUN ZAMANDIR BEKLİYORDUK

BU ÜÇ PUANI UZUN ZAMANDIR BEKLİYORDUK
KAYSERİSPOR - GENÇLERBİRLİĞİ MAÇININ ARDINDAN KAYSERİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ DOMİNGOS PACİENCİA: “BU ÜÇ PUANI UZUN ZAMANDIR BEKLİYORDUK” GENÇLERBİRLİĞİ TEKNİK DİREKTÖRÜ MEHMET ÖZDİLEK: - “NETİCEYİ BELİRLEYEN KUSUR HAKEMİN VERDİĞİ KARAR İLE ALAKALI”

 Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Kayserispor'un Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ettiği maçtan sonra, sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Domingos Paciencia, bu 3 puanı uzun zamandır beklediklerini söyledi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Domingos Paciencia, mücadelenin ilk yarısını çok dengeli götürdüklerini belirterek, "Puan tablosundan kaynaklanan bir baskı vardı. İçinde bulunduğumuz şartların verdiği gerginlik ve hızlı sonuç almanın baskısı vardı. Rakip kalede gol fırsatları aradık ve bulduk. Sonuçta çok değerli bir üç puan aldık ve uzun zamandır bekliyorduk. Bobo’nun pozisyonu ile alakalı kritik yapılacaksa, defans oyuncusunun Bobo’nun beline sarıldığı bir pozisyon vardı. Net bir penaltı” dedi.
Kayserisporlu futbolcu Alper, 3 puanın takım için çok iyi olduğunu vurgulayarak, "Moral oldu bizim için. İkinci yarı daha iyi oldu. Önümüzde zorlu maçlar var. Yarından itibaren Trabzonspor hazırlıklarına başlayacağız" diye konuştu.
Maça çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Kayserisporlu futbolcu Levent ise, "Galibiyeti çok istedik. 14 final maçımız var. Arkadaşlarım beni destekledikleri için herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, maçın sonucunu hakemin belirlediğini vurgulayarak, "Neticeyi belirleyen kusur hakemin verdiği kararla alakalı. Böyle bir pozisyon sonuca etki ediyorsa, değerlendirme yapmaya gerek yok" ifadelerini kullandı.
Gençlerbirliği futbolcusu Kulusic de, "Maç ile ilgili bir şey söyleyemiyorum. Futbol bu değil. Sanırım herkes gördü bugün. Kayseri’nin de kazanması gerekiyordu" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39