• BIST 9079.97
  • Altın 2320.281
  • Dolar 32.3585
  • Euro 34.9543
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

Bülent Korkmaz iddialı konuştu

Bülent Korkmaz iddialı konuştu
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, göreve geldiği günden bu yana lacivert-turunculu ekibin olumlu yönde yol aldığını söyledi ve ligin ikinci yarısına Beşiktaş’ı yenerek başlamak istediklerini söyledi.
Langa Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bülent Korkmaz, devre arası kampı, ligde oynayacakları Beşiktaş maçı ve siyah-beyazlı takıma transfer olan Gökhan Süzen hakkında açıklamalarda bulundu.

Korkmaz, göreve geldiği günden bu yana takımın hem fiziksel hem de taktiksel ilerleme kaydettiğini belirterek, “Bu durum beni son derece mutlu ediyor. Oyuncularımın bunu devam ettirmesi gerekir” dedi.

Devre arasında çok iyi bir kamp süreci geçirdiklerini aktaran Korkmaz, “En azından sakatlıksız bir dönem geçirdik. Oyuncularım çok iyi çalıştılar. Özverili ve isteklilerdi. Bu anlamda çok memnunum. Fiziksel olarak istediğimiz seviyeye geldik sayılır. Şimdi zihinsel ve taktiksel olarak çalışmalar yapacağız. İnşallah onu da en iyi şekilde yapmak istiyoruz” diye konuştu.


“İNÖNÜ STADI'NA KAZANMAK İÇİN GİDECEĞİZ”

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş ile karşılaşacaklarını hatırlatan Bülent Korkmaz, İnönü Stadı'na kazanmak için gideceklerini dile getirdi. Beşiktaş'a karşı iyi bir mücadele ortaya koymaları gerektiğini anlatan genç teknik adam, “Beşiktaş, özellikle orta sahada iyi mücadele eden bir takım. Bizim de aynı mücadeleyi göstermemiz gerekir. İnönü Stadı'na kazanmak için gideceğiz ve bunun için gereken her şeyi yapacağız” şeklinde konuştu.

Korkmaz, ligin ikinci yarısının kendileri açısından zor geçeceğini söyleyerek, “Baktığımız zaman bizimle ligin en altındaki takım arasında az puan farkı var. Yine ligin yukarıları ile de aramızda fazla puan farkı yok. Bu da demek oluyor ki; bu zamana kadar gösterdiğimiz performansın üzerine çıkmamız gerek. Bunu yapabilecek oyuncu kalitesi var. Takım halinde mücadele ettiğimiz zaman, bunun üstesinden gelebileceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“GÖKHAN, GİTMEK İSTEDİ. BİZ DE BIRAKMAK ZORUNDA KALDIK”

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Beşiktaş'a transfer olan Gökhan Süzen'le ilgili yöneltilen sorular üzerine Korkmaz, oyuncuyu bırakmak istemediklerini ancak Süzen'in tercihi nedeniyle transfere onay vermek zorunda kaldıklarını söyledi.

Korkmaz, Gökhan'ın kulübe maddi bir kazanç sağlayarak ayrıldığını hatırlatarak, “Gökhan 3 mevkide oynayabilen bir futbolcu. Böyle oyuncuları bulmak çok zordur. Göreve gelmemizden sonra da iyi bir performans yakaladı. Oyuncu, transfer olmayı çok istiyordu. Bu kadar çok isteyen bir futbolcuyu da tutmak bana pek mantıklı gelmiyor. Oyuncunun performansı düşebilirdi. Böyle olunca biz de bırakmak zorunda kaldık. Başka çaremiz de yok” dedi.

Gökhan'ın yerini doldurmak zorunda olduklarını ifade eden Bülent Korkmaz, onun için milli oyuncu Sercan Sararer'in Greuther Fürth'ten takım arkadaşı Tayfun Pektürk'ü transfer ettiklerini aktardı.

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Bülent Korkmaz, kamuoyunda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer olacağı iddia edilen Galatasaraylı Sercan Yıldırım'la ilgilenmediklerini ve transfer çalışmaları kapsamında bazı isimlerle görüştüklerini sözlerine ekledi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39