• BIST 9102.39
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

“BÜNYAN’A HANIM ELİ DEĞSİN İSTİYORUZ”

“BÜNYAN’A HANIM ELİ DEĞSİN İSTİYORUZ”
AK Parti Bünyan Belediye Başkanlığı için kadın aday adayı ortaya çıktı.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin, “Kadınların adaylık süreçlerinde yanlarındayız” açıklamasının ardından İş kadını Fatma Güner, İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile görüşerek, aday adaylığı konusunda fikir alışverişinde bulundu.

fatma_guner.jpg

AK Parti’de Özhaseki’nin açıklamasının ardından kadın aday gösterilip, gösterilmeyeceği merak konusu oldu.  Bu konuda ilk isim de ortaya çıktı.

Fatma Güner, AK Parti’den Bünyan Belediye Başkan aday adaylığı için harekete geçti. Bu konuda partinin İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile görüşen ve fikir alışverişinde bulunduğunu dile getiren Güner, “Her şeyden önce en baştan beridir, siyasetin içerisindeydim. 6 ay Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkan Yardımcılığı da yaptım .

Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde bulundum. Ama daha sonra 15 Temmuz 2016”dan sonra özellikle ve özellikle reisime inancım güvencim daha çok arttı. Milli Birlik ve Kardeşliği Çağrı Derneği’ni de kurduk arkadaşlarımızla.Bunlar konuşulurken bir aşinalık oldu.

Babamı geçen yıl kaybettim. Rahmetlik babam özellikle Adalet ve Kalkınma Partisi’ni istemişti kendisi. Sonra bizim gönlümüz sevdamız o tarafa yöneldi.”  dedi.

 

“BÜNYAN’A HANIM ELİ DEĞSİN İSTİYORUZ”

Parti’ye Bünyan Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatta bulunduklarını anlatan Güner,  “Güzel karşılandı. İl ve ilçe yönetimlerinden olumlu cevap bekliyoruz. Motive ettiler bizi, kısmet bekleyeceğiz ve çalışacağız.

Allah nasip eder aday gösterilirsek elimizden gelen neyse onu yapmaya gayret edeceğiz. Ben zaten geniş bir ailenin kızıyım. Anne, baba, eşim tarafı büyük bir aileyiz biz. “Bünyan’a hanım eli değsin” diye sloganım olsun istiyorum.

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile görüştük, ilerleyen günlerde aday adaylığımı kamuoyu ile paylaşacağım. Önemli projelerimiz var. Bunları kamuoyuyla da paylaşacağız” şeklinde konuştu.

Haber: Güler Ruhsar AKTAŞ

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39