• BIST 9099.05
  • Altın 2324.746
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9694
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

Bünyan'da alt yapıya 45 milyonluk yatırım yapıldı

Bünyan'da alt yapıya 45 milyonluk yatırım yapıldı
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Bünyan’da devam eden doğalgaz çalışmalarını yerinde inceledi.

Çelik hat kaynak ve gömme işlemelerini inceleyen ve burada yetkililerden bilgi alan Başkan Gülcüoğlu çalışanlara tatlı ikramında bulunarak Bünyan’da bu yıl 45 milyon liraya yakın alt yapı yatırımı olduğuna dikkat çekti. 

 

WWW.KAYSERİNEWS.COM HABER SİTESİ KAYSERİ'DE YAŞANAN GÜNLÜK OLAYLARI TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

 


Başkan Şinasi Gülcüoğlu burada yaptığı değerlendirmede, “Yaptığımız araştırmaya göre 25’e yakın ilde doğalgaz yok. Bu yıl Bünyan’da yaklaşık 45 milyonluk alt yapı çalışması var. Tamamen yer altında kapattığınız zaman kimse görmeyecek. Kanal değişiyor, su değişiyor, elektrik nakil hatları yer altına alınıyor, doğalgaz geliyor. 46 mahallemiz var hepsinde de bugün itibariyle çalışıyoruz çok şükür bir inşaatımız var. Bünyan büyük bir şantiye döndü. Daha öncede bunu söylemiştik inşallah kısa zaman içinde de kapatıp bunları vatandaşımızı daha rahat ettireceğimiz bir Bünyan sunacağız.” dedi.
“Kayseri Merkezinde Ne Varsa Bünyan’da da O Olacak”
Başkan Şinasi Gülcüoğlu yoğun bir çalışma içinde olduklarını ifade etti ve konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Şunu demiştik biz il merkezinde vatandaşlar ne hizmet alıyorsa Bünyan Belediyesi’de size o hizmeti verecek dedik. Çok şükür her gün yeni bir çalışmayla bunu yerine getiriyoruz. Birçok spor sahası yapılıyor, yürüyüş yolları, parklar, bahçeler, mesire alanları, futbol sahaları yapılıyor. İnşallah iyi niyetle yolumuza devam ediyoruz. Sizler gibi iyi niyetli insanlar karşımıza çıkıyorlar. Daha önce doğalgazı firmasının Bünyan diye bir düşüncesi bir projesi yoktu iyi insanlarla karşılaştık, görüştük Kayserigaz Genel Müdürümüz Sayın Hasan Yasir Bora bey çok ilgilendiler kendilerin teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızda alt yapı çalışmaları nedeniyle biraz rahatsız oluyor ama inşallah tamamını bu yıl kapatmayı planlıyoruz.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39