• BIST 9092.43
  • Altın 2324.208
  • Dolar 32.3599
  • Euro 34.9287
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

BÜNYAN'DA EKSİ 10 DERECEDE HAVUZ KEYFİ

BÜNYAN'DA EKSİ 10 DERECEDE HAVUZ KEYFİ
EKSİ 10 DERECEDE HAVUZ KEYFİ BÜNYAN 1.KIŞ YÜZME ŞENLİĞİ YAPILDI BÜNYAN BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÖZMEN: "İLÇELERİ BELDELERİ TANITMAK GERÇEKTEN ÇOK ZOR" "BU TANITIMLARI YAPMAK İÇİN ÇILGINLIKLAR GEREKİYOR"
Bünyan Belediyesi ve Bünyan Dostları grubunun birlikte düzenledikleri Bünyan 1. Kış Yüzme Şenliği yoğun kar yağışı altında yapıldı. Şenliğe katılanlar eksi 10 derecelik sıcaklıkta havuz keyfi yaptı.
Türkiye'nin dört bir tarafından gelen sporcu ve doğa severlerin yanı sıra Bünyan'lı vatandaşlar ve Kar Kaplanları olarak bilinen grup da etkinliğe katıldı. Etkinlikte yarışmacılar, sabah kahvaltılarını yaptıktan sonra Bünyan Belediyesi Devlet Bahçeli Tesislerini gezdiler. Daha sonra yürüyüş parkuruna katılan yarışmacılar, yürüyüş sonrası Bünyan yakınlarında bulunan Pınarbaşı mesire alanındaki su gözü havuzuna girdi. Yoğun kar yağışı altında ve eksi 10 derecede düzenlenen etkinlikte sıcak havuza giren
sporcular, kış mevsiminde yüzmenin keyfini çıkardı.
Etkinlikte yüzme, dalma ve atlama branşlarında yarışmalar yapıldı. Yarışmalara toplam 36 erkek ve 12 bayan olmak üzere 48 yarışmacı katıldı. Erkekler yüzme dalında Bayram Sağlam birinci, Abdullah Tekin ikinci ve Oktay Isıtır üçüncü oldu.
Dalma branşında erkeklerde Metin Hekimoğlu birinci, atlama branşında ise Bayram Soylu birinci oldu. Yarışmaya katılan bayan sporculardan ise Nurten Aktaş ve Zeliha Taşlıtarla ödüle layık görüldü. Sporculara madalyaları ve belgeleri Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen tarafından takdim edildi.
Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, etkinliğe destek veren Türkiye'nin dört bir yanından gelen doğa sporları kulüplerine teşekkür ederek, "Zemherinin soğuğunda Bünyan'ımızın tüm doğal ve kültürel değerlerini tanıtmak için yaptığımız organizasyonda bize destek veren tüm doğa sporları kulüplerine özellikle Ankara'dan, Konya'dan, Ereğli'den ve Niğde'den gelen sporcularımıza çok teşekkür ediyorum. Kayseri'li Kar Kaplanlarına da ilçem adına minnettarım. İlçelerin, beldelerin tanıtımını yapmak çok zor. Bu
tanıtımları yapmak için çılgınlıklar yapmak gerekiyor. Ama biz bunu çılgınlık olarak görmüyoruz. Bu bir doğa sporudur" şeklinde konuştu.
Etkinlik alanında Kıbrıs kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, fotoğraflar ve etkinlik alanına konulan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayraklarıyla anıldı.
Etkinlik sonrasında yarışmacılara ve izleyicilere kuru fasulye ve pilav dağıtıldı.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39