• BIST 8728.32
  • Altın 2240.582
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.1296
  • Kayseri 6 °C
  • Ankara 5 °C
  • İstanbul 10 °C

Bünyanlı esnaf ve vatandaşlardan değişim ve dönüşüme tam destek

Bünyanlı esnaf ve vatandaşlardan değişim ve dönüşüme tam destek
Tarihinin en kapsamlı ve en büyük alt yapı değişimini yaşayan Bünyan’da vatandaş ve esnaftan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu’na tam destek geldi.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ilçe merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Başkan Gülcüoğlu esnaf ve vatandaşlara ilçede yapılan çalışmalarda gelinen son noktayı paylaştı. Çay eşliğinde yapılan samimi sohbetlerde Bünyan’daki devasa çalışmalar değerlendirildi. Başkan Gülcüoğlu ilçe çarşı merkezinde alt yapı çalışmalarının sonuna gelindiğini sıcak asfalt hazırlıklarının başladığını belirtti.
Bünyanlı esnaf ve vatandaşlar ise Bünyan tarihinde daha önce hiç görmedikleri bir hizmet atağı ve çalışmayla karşı karşıya olduklarını yapılanların Bünyan için olduğunun farkında olduklarını belirttiler. Alt yapı çalışmalarının kendini memnun ettiğini belirten vatandaşlar” elbette bazı zorluklar ve sıkıntılar yaşıyoruz. Bunların tamamı geleceğimize yapılan yatırımlar. Daha önce hiç kimse bunu yapmaya cesaret edemedi. Üste makyaj yapıp geçmişlerdi. Yer altından çıkan eski alt yapı hepimizi şaşırttı. Başkanımız büyük bir cesaretle ilçenin altını üstüne getirdi. Allah kendisine kolaylık versin. Hizmetlerinden çok memnunuz teşekkür ediyoruz” dediler.
Başkan Şinasi Gülcüoğlu’da yaşanan sıkıntıların farkında olduklarını ancak kısa süre sonra hepsinin sona ereceğini ifade ederek vatandaş ve esnaftan helallik istedi. Anlayış ve destekleri için vatandaş ve esnaflara teşekkür eden Başkan Gülcüoğlu;” ;İnşallah hep birlikte bir hizmet atağına kalkıştık ve modern kentleşme adına büyük adımlar atıyoruz. Sizlerin yapılan hizmetin bilincinde olmanız bizleri ayrıca güçlendiriyor ve cesaretlendiriyor. Ülkemiz her alanda şaha kalkmışken, yanı başımızda dünya kenti olmuş Kayseri gibi bir şehir varken bizlerin oturup olanları seyretmesi beklenemezdi. İnşallah bu değişim ve dönüşüm ile ilçemiz bölgesinin parlayan yıldızı, bölgesinin cazibe merkezi haline gelecek” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39