• BIST 9079.97
  • Altın 2322.589
  • Dolar 32.3326
  • Euro 34.9488
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Burdur'da boşandığı eşi ile çocukların velayeti yüzünden tartışan şahıs:

Burdur'da boşandığı eşi ile çocukların velayeti yüzünden tartışan şahıs:
Burdur'da, boşandığı eşi ile çocukların velayeti yüzünden tartışan şahıs, eşini, baldızını ve kavgayı ayırmak isteyen babasını pompalı tüfekle öldürdü.
Olay sırasında yoldan geçen bir veteriner ise aracının camını delerek sol böbreğine isabet eden kurşunla yaralandı. 35 yaşındaki zanlı, üç kişiyi öldürdükten sonra pompalı tüfeği kalbine dayayarak ölmek istedi. Ağır yaralanan zanlı hastaneye kaldırıldı.Edinilen bilgiye göre, eşi Gamze Kaya (40) ile bugün Burdur Adliyesi’nde çocuklarının velayet davası görülen 35 yaşındaki Hasan Küçük, babasının bulunduğu 15 NH 393 plakalı araçla, eşini Ağlasun kavşağına kadar takip etti. Burada Burdur otobüsünden inerek Ağlasun’a gitmek için minibüs bekleyen eşi Gamze Kaya, 20 yaşındaki baldızı Dudu Erez ile iki çocuğunun velayeti yüzünden tartışmaya başlayan Hasan Küçük, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine pompalı tüfekle önce eşini, sonra baldızını öldürdü. Hasan Küçük, araya girmek isteyen öz babası 73 yaşındaki Mustafa Küçük’ü de pompalı tüfekle öldürdükten sonra, tüfeği kalbine dayayarak ateş etti. Kavşakta yaşanan olay sırasında tesadüfen geçen ve Ağlasun ilçesinden Burdur’a 15 AE 929 plakalı aracıyla giden veteriner 26 yaşındaki Gökhan Tanrıöver, bir kurşunun camı delerek sol böbreğine isabet etmesi sonucu yaralandı. Tarlada çalışan işçilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, Dudu Erez, Gamze Kaya, Mustafa Küçük’ün cesetlerini Burdur Devlet Hastanesi morguna gönderdi. Üç kişiyi öldürdükten sonra intihar etmek isteyen Hasan Küçük ise ağır yaralı olarak önce Burdur Devlet Hastanesi’ne daha sonra Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı.

VETERİNER AMELİYATA ALINDI
Olay sırasında yaralanan veteriner Gökhan Tanrıöver, 112 ambulansı ile kaldırıldığı Burdur Devlet Hastanesi’nde ameliyata alındı.
iha
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39