• BIST 9051.7
  • Altın 2298.322
  • Dolar 32.3144
  • Euro 35.1126
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Bursaspor'lu Ömer Erdoğan: ' Beni En Çok Hakan Şükür Zorladı'

Bursaspor'lu Ömer Erdoğan: ' Beni En Çok Hakan Şükür Zorladı'
Bursaspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Ömer Erdoğan, bugüne kadar kendisini en çok zorlayan forvet oyuncusunun şu anda AK Parti milletvekili olan Hakan Şükür olduğunu söyledi.
"BATALLA EN İYİ OYUNCU"

Kaptan Ömer Erdoğan, kulübün televizyonuna açıklamalarda bulundu. Bugüne kadar birlikte oynadığı en iyi futbolcunun Batalla olduğunu belirten Ömer, en çok zorlandığı forvetin ise Hakan Şükür olduğunu söyledi. Ömer Erdoğan, bu konuda şunları söyledi:

"Bugüne kadar beni en çok zorlayan Hakan ağabeydi. Oynadığım takımlarda futbolcuları karşılaştırdığımda ise en yeteneklisi bence Batalla. Tek kelime ile hayranlıkla izliyorum. Çok zeki, rahat ve özgüvenli. Ayağına top geldiğinde stres yapmadan istediği noktalara atabiliyor. Çok çalışkan bir oyuncu. Bazı 10 numaralar yeteneğine güvenerek az koşar ama o hep yardımcı oluyor. Çok faydalı bir futbolcu."

"FUTBOLA VEDA EDECEĞİM"

Sezon sonunda futbolu bırakmak istediğini de hatırlatan Ömer Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kısmet olur, yeni stadımız da yetişirse 50'nci yılda bu yeni statta Bursaspor formasıyla hem açılış, hem de jübile maçım olarak futbola veda etmek istiyorum. İnşallah kısmet olur. Ama şu an hedefimin ilki, bu sezonu başarılı bir şekilde bitirmek. Sonra da futbolu noktalayıp kulübümüzün içinde görev verilirse devam etmek. Verdiğim kararların hiçbirinden pişman olmadım."

"ŞAMPİYONLUK"

Kariyerindeki en büyük olayın şampiyonluk yaşamak olduğunu ifade eden tecrübeli savunmacı, sözlerine şöyle devam etti:

"Kariyerimdeki en büyük şey şampiyonluk. Kaptan olarak yaşamak nasip oldu. En iyi golüm ise topukla attığım goldü. Bir de Ankaraspor'a rövaşata golü atmıştım. Unutamadığım maç ise şampiyonluk sezonunda oynadığımız Antalyaspor maçı. Maç 1-1 giderken Ozan'ın vurup da arka direkte tamamladığım gol vardı. O maç bizim için çok önemliydi. Bize galibiyeti getiren goldü. Bana kariyerim boyunca en çok katkısı olan teknik adam ise Ertuğrul Sağlam. Onun döneminde milli takıma seçildim. En çok golü attım."
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39