• BIST 9079.97
  • Altın 2304.725
  • Dolar 32.3425
  • Euro 35.1032
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

'Bütün bilgiler Gülen'in kasasında'

'Bütün bilgiler Gülen'in kasasında'
Gülen Cemaati'nin içinde 25 yıl hizmette bulunan Prof.Dr Ahmet Keleş, Fethullah Gülen ile ilgili şok iddialarda bulundu. Keleş Fethullah Gülen hakkında yaptığı açıklamalar ile herkesi şaşırttı.

Cemaatin hizmetinde 25 yıl bulunan akademisyen Prof.Dr Ahmet Keleş, Fethullah Gülen hakkında şok iddialarda bulundu. Keleş yaptığı açıklamada cemaatin iç yapısını anlattı.

 

Cemaatin eski önde gelenlerinden Prof.Dr Ahmet Keleş, Fetullah Gülen grubu içinde geçen 25 yılda yaşadıklarını anlattı.


İşte o flaş açıklamalar

GÜLEN KENDİNE AMADE BİR CEMAAT KURDU

Hocaefendi ta başından beri hizmeti, devleti ele geçirmek için kurmuş. Gülen, Türkiye'yi bir devlet olarak masaya yatırıyor. Bu devlet ele geçirilmek istenirse nasıl ele geçirilir planı içerisinde çalışıyor. Bu kurumlar neler olabilir. En önemli askeriyeden emniyetten yargıdan bunları önem sırasına göre koyuyor. Önem sırasına göre bir hareket planı var. Buna göre de biz ilgilendiğimiz öğrencileri daha ilk eve aldığımız günden itibaren Gülen'e bağlı ve Gülen'e odaklı yetiştiriyoruz. Gülen'in planlamasıyla kaç tanesi emniyete yönlendirilecek kaç tanesi yargıya yönlendirilecek, bütün bu hayati alanlarda bu öğrenciler yönlendirilir. Geriye kalan 3'lük 2'lik Birliklerde ilahiyat imam hatip gibi oralarda da bulunsunlar anlamında diye yönlendirilir.

GÜLEN DIŞINDA BAŞKASININ DİNİ ÖĞRENMESİNE GEREK YOKTUR

Ferhat Ünlü:Dini meselelere daha mı az önem verilir?

Daha az önem verilmesi şuradan Hoca var yetiyor zaten. Dinin hepsi o. Başka kimsenin öğrenmesine gerek yok. Hizmetin içinde tırnak içinde söylüyorum "en önemsiz en itibarsız değersiz" olanlar imam hatip ilahiyat alanıdır. Yapı böyle oluşunca Gülen bunun arşivini tutuyor. Birinci sınıfa geçem şimdi kaça geçti arkan kimler girdi. Bu bir süreç olarak devirdaim yapıyor. Öğrenciler tamamen buna göre yönlendiriliyor. Gülen bu öğrencilerin ne olursa öğrencilere fayda vereceğine bakmıyor. Şuanda nerede bu yetenekte zekada birine ihtiyaç var işte adliyede hukuka sevk ediyor. Nerede ihtiyaç var askeriyede oraya sevk ediyor.

GÜLEN DÜŞÜNEN DEĞİL MEKANİK KAFA İSTER

Gülen zeki, yorum sahibi, entellektüel aydın böyle insan istemez. Mekanik kafa ister. Mekanik kafa ile itaat eden insanlar ister. Dolayısı ile ne kadar bağlıysanız o kadar işe yarıyorsunuzdur. Öyle olunca o çark Gülen'in istediği gibi yürüyor.

DATABANK PENSİLVANYA'DA

İstihbarata gelelim şimdi. Bunlar toplanıldı çok güçlenildi. Telefonları dinleniyor, daha modern cihazlar alındı. Biz şahit olduk. Çok mahrem konular gelirdi. Gülen'e raporlar verilirdi. Mesul yetkililere ulaşmadan Gülen'e gelirdi bu raporlar. Bütün arşiv Gülen'in kasasındadır. Databank Gülen'dedir. Burada (Türkiye'de) Gülen'in hasırlı odasındaydı. Şimdide Pensilvanya'daki odasındadır. Gülenden başka kimse cemaatin bütün fotoğrafını bilmez, bilmesi imkan dışıdır.

KASANIN ŞİFRESİ KRİPTOLANMIŞ

Gülen'in kasasındadır tüm bilgiler. O kasının şifresini bir kendi bilir. Herhangi bir durumda o kasayı açabilmesi için yine kendisinin bildiği 3 kişi vardır. O 3 kişi birbirini bilmez. O şifrenin 3'de birini her birine verir yani kriptoludur. Hiç kimse tek başına gidip o kasayı açamaz yani.(Yeni Şafak)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39