• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

“BÜTÜN TARAFTARLAR HEP BİR ARADA OTURACAKLAR”

“BÜTÜN TARAFTARLAR HEP BİR ARADA OTURACAKLAR”
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Soma yararına oynanacak 3’lü turnuva öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Fenerbahçe, Chelsea ve Beşiktaş, Soma’da hayatını kaybeden 301 madenci için Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda karşılaşacak. Fenerbahçe Kulübü Başkan Aziz Yıldırım, turnuva öncesinde açıklamalarda bulundu.

“BÜTÜN TARAFTARLAR HEP BİR ARADA OTURACAKLAR”
Yıldırım, bugünün özel bir gün olduğunu vurgulayarak, “Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Bugün özel bir gün. Burada stadımızda soma için üçlü bir turnuva düzenlendi. Bütün taraftarlar hep bir arada oturacaklar. Türkiye’de belki bu bir ilk olacak. Başkanlar nezdinde anlaşarak bu maçı organize ettik. 20 binden fazla bilet satıldı. Kombine bileti olan stada girmeyecek, bilet alıp girecek. Yardım amaçlı bu. Soma’daki şehitleri bugün buradan anmış olacağız, hepsine Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

“KİMSENİN ÖZEL HAYATI BENİ İLGİLENDİRMEZ”
Başkan Yıldırım, basında Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’la ilgili çıkan haberlerin doğru olmadığını belirterek, “Fenerbahçe futbol takımı 27 Nisan’da oynadığı Rize maçıyla şampiyon olmuştur. Türkiye liglerinde belki de ilk önce, tarihte bir veya ikidir. 2,5 aylık bir tatil dönemi yaşamışız. 2,5 ayda sporcularımızın hepsine teşekkür ediyorum. Hepsi yürekli, aslan gibi o çocuklar. Onlar tatillerini yapmışlar ve dönmüşlerdir. Aynı zamanda teknik heyet de bu şekilde dönmüştür. O gün futbolcularla özel konuşmak istedim. Bu durumu da zaten öncesinde hocaya bildirdim. Oyunculara; 2,5 aylık uzun bir tatil süreci geçirdiklerini, hemen toparlanıp çok çalışarak bu sene şampiyon olup, 4. yıldızı takmamız gerektiğini anlattım. Kulübe zarar vermediği sürece kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez. Aynı şekilde hocanın da hayatı beni ilgilendirmez. İşini yapıyor mu? Ben ona bakarım. Gerisini sorgulamak benim işim değil. Hocayla ilgili herhangi bir problem yok. Bugün düzenlenen turnuvaya odaklanalım” şeklinde konuştu.

“FENERBAHÇE KULÜBÜ BİR ŞİRKET”
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü'nün bir şirket olduğunu belirterek, “Burası Fenerbahçe Spor Kulübü ve şirketleri var. Fenerbahçe Futbol A.Ş. halka arz edilmiş bir şirket. Yüzde 19 küsürü halka arz edilmiştir. Burada bir şirket mantığı ile idare edilmektedir. Kulüpler halka arz edildiğinden itibaren şirketleşmeyi yaptıktan sonra denetlenmekte ve bu denetlemeler neticesinde UEFA’da Futbol Federasyonu’nda belirli kriterleri tutturmak, onlarla beraber Avrupa’ya gidebilme ve Türkiye liglerinde lisans alabilme gibi problemlerle karşı karşıya. Bunun içinde kulüplerin gelir gider dengelerini sağlam olarak yapabilecek çözümler ve üretimler yapmamız lazım” ifadelerini kullandı.

“BÜTÜN ÇALIŞANLARIN ÖDEMELERİNİ YAPTIK”
Sarı-lacivertli kulübün başkanı Yıldırım, tüm futbolcular ve teknik ekibe gelecek yıl planlamasını anlattığını ifade ederek, "Bunun dışında onlardan ne beklediğimizi, ne yapmaları gerektiğini onlara anlatmak ve onlardan da o karşılığı alabilmektir. Bütün sporcularımız, teknik heyetimiz ve Sportif A.Ş’nin bütün personeli, spor kulübünün elemanları ve diğer şirketlerimizin bütün çalışanların ödemelerini yapmışızdır. Bunun karşılığında sporcularımız geçmişi unutarak, önlerine bakarak hedef şampiyonluk ya da hedef başka bir şeyse o hedefe doğru çalışmaları lazım. Çalışarak yeni sezona hazır olmaları lazım. Bunları anlatmak ve söylemek başkan ve yönetimin görevidir. Onu atıyolar, bunu satıyorlar, bilmem ne. Bunları uydurmayın. Ben basında konuşmam. Ben yanımda çalışan kulüp için mücadele eden insanlarla birebir konuşurum. Hataları varsa hatalarını yüzlerine söylerim. Yapmaları gerekenleri anlatırım. Kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez" diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39