• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3558
  • Euro 34.9403
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

Büyük Birlik Partisi AK Parti'ye mi geçecek?

Büyük Birlik Partisi AK Parti'ye mi geçecek?
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti'ye katılcakları yönündeki iddialara yanıt verdi.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici , Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde gazetecilerin AK Parti ile birleşme konusundaki sorusunu yanıtladı. Destici, "Bize böyle bir teklif gelmedi. Kaldı ki AK Parti bize böyle bir teklif sunarsa, bizden hiç düşünmeden ret cevabı gider. Çünkü biz sandık partisi değiliz" dedi.

"BİZ KENDİ İŞİMİZE BAKARIZ"

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, dün akşam Orhangazi'ye gelerek kısa zaman önce babası Şahin Pehlivan'ı kaybeden Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden okul arkadaşı ve AK Parti Belediye Meclisi Üyesi Hakkı Pehlivan'a başsağlığı ziyaretinde bulundu. Hakkı Pehlivan'ın okul arkadaşı olduğunu ve merhum Şahin Pehlivan'ın cenazesine katılamadığı için Orhangazi'ye geldiğini söyleyen Destici, Pehlivan ailesine taziye dileklerini sundu. Destici, taziye ziyaretinin ardından partililerle Yepyedi Kafe'de bir araya geldi. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Destici, AK-HAS Parti temaslarını değerlendirerek ülke için hayırlısı olmasını istediğini söyledi. Destici, "Gündemde olan Ak Parti ve Has Parti ile ilgili devam eden temaslar sonucunda birleşme olursa hayırlısı olsun. Bizim için diğer siyasi partilerin izlediği yol önemli değil. Biz kendi işimize bakarız" dedi.

"SEÇİM SONUÇLARINA GÖRE HARAKET ETMEYİZ"

Destici, AK Parti'nin BBP ile temasıyla ilgili sorulan soruya da "Bize böyle bir teklif gelmedi. Kaldı ki Ak Parti bize böyle bir teklif sunarsa, bizden hiç düşünmeden ret cevabı gider. Çünkü biz sandık partisi değiliz; seçim sonuçlarına göre hareket eden parti hiç değiliz. Bizim misyonumuz ve çizgimiz belli biz işimize ve yolumuza bakıyoruz" yanıtını verdi.

Destici, son günlerde yaşanan terör olaylarına da değindi. Destici, "Bizim öncelikli maddemiz terördür; bu ülkenin tek gündem maddesi odur. Terör bitmediği sürece ne iç ne dış borç biter, ne de yolsuzluk, usulsüzlük biter. Bu ülke tam bağımsız hale gelmesi için terör bitmesi gerekiyor. Siyasi temaslar veya gündem değiştirici olayların terör olaylarını kapatmaz" diye konuştu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39