• BIST 8737.87
  • Altın 2236.233
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1035
  • Kayseri 6 °C
  • Ankara 5 °C
  • İstanbul 10 °C

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİN DEN GESİAD’A ZİYARET

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİN DEN GESİAD’A ZİYARET
BBP’Lİ BAŞKAN ADAYI SARAÇOĞLU, ”STK’LARIN FİKİRLERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Büyük Birlik Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Saraçoğlu ve ilçe belediye başkan adayları GESİAD’ı ziyaret etti. Sivil toplum kuruluşlarının yerel yönetimlerde başarı için önemli olduğunu belirten Saraçoğlu, Kayseri’ye hizmet ederken sivil toplum kuruluşlarının fikirlerini dikkate alacaklarını söyledi.
       Büyük Birlik Partisi Kayseri başkanlığı 30 mart yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. İl Başkanı Yaşar Bekir Soğman, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Saraçoğlu, Melikgazi Belediye Başkan Adayı Av. Zülfikar Ali Erdoğan, Kocasinan Belediye Başkan Adayı İbrahim Özbek Gelişen Sanayici ve İş Adamları Derneği (DESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette Büyük Birlik Partisi belediye başkan adayları projelerini iş adamlarıyla paylaştı.
        Vatandaşa hizmet etmeye talip olduklarını dile getiren BBP Büyükşehir Belediye Balkan adayı Ali Saraçoğlu,”Seçim çalışmaları içinde hazırladığımız projelerimiz var. Ancak kurum ve kuruluşları gezerek dikkatlerden kaçan konuları tespit etmek amacıyla sivil toplum kuruluşlarının öneri ve desteğine ihtiyacımız olacaktır. Vatandaşa hizmet için göreve geldiğimiz taktirde sivil toplum kuruluşlarının desteği, önerisi hatta ortak çalışmaları içinde olmayı istiyoruz. STK’lar topluma hizmet eden kuruluşların göz ardı etmemesi gereken oluşumlardır. Büyük Birlik Partisi olarak halkın yanında, halkın faydasına, şehrimizdeki sürdürülebilir yaşamları destekleyen projeleri uygulamayı amaçlıyoruz” dedi.
         Siyasetin ve ülke gündeminin ağırlık sohbet konusu olduğu ziyarette GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş, misafirlerine seçim çalışmalarında başarılar diledi. Kınaş’” Ülke ve şehirleri yöneten zihniyetlerin dürüstlükten ayrılmadan, insan odaklı ve vefa duygusunu unutmaması gerekir. Türk halkının bu tür yöneticilere ihtiyacı vardır. 30 mart seçimleri kavgasız ve hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını diliyorum. Büyük Birlik Partisi adaylarına da başarı diliyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39