• BIST 9039.84
  • Altın 2301.553
  • Dolar 32.325
  • Euro 35.056
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

Büyükkıkılç,KÖKBİR Öğrenci Kulüpleri Birliği’nin konuğu oldu

Büyükkıkılç,KÖKBİR Öğrenci Kulüpleri Birliği’nin konuğu oldu
MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI MEMDUH BÜYÜKKILIÇ: - BİRBİRİMİZLE DAHA ÇOK KENETLENMEYE İHTİYACIMIZ VAR"

 Melikgazi Belediye Başkanı ve Ak Parti Melikgazi Belediyesi Başkan Adayı Memduh Büyükkıkılç, kısa adı KÖKBİR olan Küresel Öğrenci Kulüpleri Birliği’nin konuğu oldu. 
KÖKBİR Eğitim ve Kültür Derneği’nin, Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Sitesi’nde gerçekleştirdiği etkinliğe katılan Başkan Büyükkılıç, salonda bulunan gençlere kendilerini daha donanımlı bireyler olarak yetiştirmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu. Derneğin, kuruluş amacına uygun bir şekilde örnek bir davranış sergileyecek tutum içerisinde bulunduğunu ve bu mesajın her kesime ulaştırılması gerektiğini kaydeden Başkan Büyükkılıç,
“Sizin felsefeniz ve görüşünüze tüm dünyanın ihtiyacı var. Güzel ve hak olan bir yoldasınız. İnsanların bir arayış içerisinde ve olduğu bir dönemde bizlerin birbirimizle daha çok kenetlenmeye ihtiyacımız var. Bunun için sizlerin daha donanımlı bireyler olarak yetişmeniz bizim için en önemli konuların başında gelmektedir” dedi.
Kardeşliğin, sevginin ve hoşgörünün meşru bir şekilde yer almasını sağlayacak kaygıları taşıdıklarını belirten Başkan Büyükkılıç, şöyle devam etti:
“Bizler bu ülkede sevginin, kardeşliğin ve hoşgörünün meşru bir şekilde yer almasını sağlayacak kaygıları güdüyoruz. Bayrağımızı, milletimizi ve devletimizi göz ardı etmeden aynı kubbenin altında olduğumuzun bilinci içerisinde daha çok kenetlenmeliyiz. Sizler iyi şartlarda eğitim aldığınız için çok şanslısınız. Bizler de bu ortamda sizlerin daha iyi şartlarda eğitim almanızı, daha iyi konumlarda bulunmanızı sağlayacak tedbirler almayı, ülkesine, bayrağına vatanına sahip çıkan bireyler olarak yetişmenizi kendimize görev olarak biliyoruz”
Kayseri’nin 4 üniversiteyi bünyesinde barındıran önemli bir eğitim merkezi haline geldiğinden bahseden ve öğrencilerden bu durumu iyi değerlendirmeleri tavsiyesinde bulunan Başkan Büyükkılıç, konuşmasının sonunda ise halı saha turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39