• BIST 8718.11
  • Altın 2244.661
  • Dolar 32.3343
  • Euro 35.1498
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 3 °C
  • İstanbul 8 °C

Büyükkılıç, İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret etti

Büyükkılıç, İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret etti
Kayseri İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, örnek ve referans belediye çalışmalarından örneklerle yerel bilgiler verdi

Kayseri İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaretinde bilgi alışverişinde bulunduklarını belirten Oda Başkanı Sayın Yener Torunoğlu, “Bu toplantılarda oda üyeleri ile kent yöneticilerini bir araya getiriyoruz. Böylece uygulama da ve pratik de yaptıkları ile edinilen tecrübe ve bilgi birikimlerini paylaşmalarını sağlıyoruz“ dedi.
Toplantıda belediyenin ekonomiye yön veren çalışmalarından örnekler veren Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesinin gerçekleştirmiş olduğu yatırım ve hizmetler ile Kayseri esnafının, ticaret erbabının ve sanayi yatırımcısının ufkunu açtığını ve yatırımlarına katkı sağlayarak bir bakıma yön verdiğini söyledi.
Büyük ölçekli ve çok amaçlı yatırımlar ile toplumda birlik ve beraberliğe vesile olduklarını, sosyal belediyecilik anlayışı ile toplumsal barışa ve huzura katkı sağladıklarını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi olarak İNŞAAT SEKTÖRÜNE büyük önem veriyoruz. Çünkü inşaat sektörü ekonominin lokomotifi durumunda olup, 200 üzerinde ürün kullanımı ile hem üretime hem de istihdama katkı sağlamaktadır. İnşaat sektörü ekonomiye kazanç olarak yansımaktadır. Bugün Kayserimizde sağlık sektörü gelişiyor ve örnek gösteriliyor ise, Turizm gelişiyor ise, sanayi bölgeleri dar gelip yenileri açılıyor ise bundan belediye yatırımların büyük payları vardır. Melikgazi belediyesi yatırımları ve icraatları ile her zaman yatırımcının yanında olmuş sonuçta üreten ve kazanan bir şehir Kayseri örnek modeli oluşmuştur. Ne kadar çok üretim ise o kadar da istihdam demektedir. Dolayısı ile Melikgazi yatırımları aynı zamanda ekonominin lokomotifidir“ dedi.
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç ziyaretinde slaytlar eşliğinde kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgiler aktardı ve belediyenin yol haritası hakkında; dolayısı ile şehrin büyüme esasları hakkında ön bilgiler sundu.
Kayseri İnşaat Oda Başkanı Sayın Yener Torunoğlu, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a vermiş olduğu bilgi ve çalışma detayları için teşekkür ederek faydalı bir istişare toplantısı gerçekleştirdiklerini söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39