• BIST 9107.38
  • Altın 2324.452
  • Dolar 32.3734
  • Euro 34.9681
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

BÜYÜKKILIÇ KEYKUBAT MAHALLE’SİNİ ZİYARET ETTİ

BÜYÜKKILIÇ KEYKUBAT MAHALLE’SİNİ ZİYARET ETTİ
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık ile birlikte Keykubat Mahallesi halkı ile buluştu.

Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, meclis üyeleri, muhtarlar ve mahalle halkı ile Cuma namazını Keykubat Mahallesi Hacı Paşa Bedir Camii’nde kılan Başkan Büyükkılıç, namaz sonrası vatandaşlara gül, çam ve meyve fidanı ile Melikgazi Belediyesi’nin geleneksel Aşure ikramında bulundu.


Vatandaşların Kutlu Doğum Haftası’nı tebrik eden Başkan Büyükkılıç , “Keybubat Mahallesi düzenli, temiz, gerçekleştirdiğimiz proje ve yatırımlarla günden güne büyüyen ve gelişen bir mahallemiz.Yeşil alanları, sosyal donatılarıyla özellikle modern kapalı pazar yerimiz ve hemen yanı başındaki çok amaçlı sosyal tesisimiz ile mahalle halkının sosyal yaşantısına renk kattık.

13006757_1130746863644717_4255993323869976601_n.jpg

Bugün de mahalle halkımız ile bir arada olmak sohbet edip varsa istek ve taleplerini dinlemek üzere Kaymakamımız ve Ak parti Melikgazi İlçe başkanımız ile Keykubat Mahallemizdeyiz.Huzur içerisinde Cumamızı eda ettik.Her şeyden önce Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile Tüm İslam Alemi’nin bu mübarek haftasını tebrik ediyorum.Üç ayların içerisindeyiz.

Bunun bereketi ile birlikte cümlemizi Şaban Ayı’na, Ramazan Ayı’na Kadir Gecesi’ne ve Ramazan Bayramı’na eriştirmesini Allah’tan diliyorum. Allah, Bayrağımıza, devletimize, milletimize, vatanımıza sahip çıkmayı nasip eylesin.her zaman olduğu gibi bugünde bize sahip çıkan destek veren kendilerine hizmet etme imkanı veren bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyor,onlara layık olabilmek için güler yüzlü ekibimiz ile birlikte çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum.” diye konuştu.


Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık da “Hemşehrilerimizin üç aylarını ve Kutlu Doğum Haftaları’nı tebrik ediyorum. Bu güzel hizmetten dolayı Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç ve ekibine teşekkür ediyorum.Vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layık.Bu güzel günlerin artarak devam etmesini, ülkemizde huzur ve barışın egemen olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39