• BIST 9079.97
  • Altın 2324.118
  • Dolar 32.3373
  • Euro 34.9482
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 12 °C

Büyükkılıç, "Küçükmustafa Mahallesi Kentsel Dönüşüme Hazır

Büyükkılıç, "Küçükmustafa Mahallesi Kentsel Dönüşüme Hazır
Başkan Büyükkılıç, Küçükmustafa mahallesinde yer alan Küçükmustafa camisinde Teravi namazı sonrası vatandaşlar ile sohbet ederek esnaf ziyaretinde bulundu.

Küçükmustafa Mahalle gezisine Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ın yanı sıra, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Milletvekili Adayı Ali Ekşi, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ile daire müdürleri ve mahalle muhtarları iştirak ettiler. 


Küçükmustafa mahallesinde bulunan esnafları gezerek belediye çalışmalarını yerinde denetleyen ve Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgi veren Başkan Memduh Büyükkılıç, Küçükmustafa mahalle halkı ile sohbet ederek ikram edilen çayı içti. 
Küçükmustafa mahallesinde gezerken gençlerin yoğun ilgisini gören ve alkışlar ile tezahüratta bulunan gençlere lokum ikram eden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi. 


“Küçükmustafa Mahallemizde çok değerli dostlarımızla birlikte Küçükmustafa Camii´nde namazımızı eda ettik.Namaz sonrası mahalle halkı ile sohbet ettik. Bu semtin sakinleri Küçükali, Karacoğlu gibi kentsel dönüşüm talepleri var.

Ancak bu semtimizde kentsel dönüşüm uygulamasını mahalle kendi karar verecek çünkü burada tek katlı veya gecekondu yapıları yok. Çok katlı bu açıdan bina mülk sahiplerinin tamamının anlaşarak bize başvurması gerekmektedir. Bina sakinlerinin tamamının onayı ile şu anda kendilerine tamamlanmış olan daireler hemen verebiliriz. Ancak tek koşul bina sahiplerin hepsinin anlaşmış olması şartıdır.

Küçükmustafa ayrıca esnaf yoğunluklu bir semtimizdir. Hem ticaretin fazla olduğu hem de mesken alanların iç içe olduğu bir semt olarak gelişime açık bir mahallemizdir. Mahalle halkımıza gösterdikleri yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum” 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39