• BIST 8971.03
  • Altın 2286.413
  • Dolar 32.329
  • Euro 35.0661
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

BÜYÜKKILIÇ MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

BÜYÜKKILIÇ MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2009 yılından itibaren Melikgazi Belediyesinin hizmet ve yatırımlarında imzası bulunan aldığı kararlar ile Melikgazinin ufkunu açan ve gelişime öncülük eden Belediye Meclis üyelerine teşekkür ettiğini bildirdi

Söz konusu Kayseri ilinin gelişmesi ve planlı bir şekilde büyümesi olunca hiç düşünmeden oybirliği kararları ile hizmetlerin önünü açan Meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesinin 5. Dönem meclis Üyeleri ile son kez toplantı düzenleyerek vedalaştıklarını belirtti.
5. Dönem Melikgazi Belediyesi meclis üyesi Mimar Veysel Bayar’ın davetlisi olarak 37 Meclis Üyesi ile Belediye Başkanı, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık ve Belediye Daire Müdürlerin iştirak ettiği yemekli veda yemeğinde Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi.
“Melikgazi Belediye yatırım ve hizmetleri ile ilçemizin fiziki yapısı değişti. Park ve bahçeler, sosyal ve spor tesisleri, kapalı pazar yerleri, esnaf siteleri, alternatif şehir içi yollar ile şehircilik adına büyüme ve gelişme sağlanırken aynı zamanda sosyal ve ekonomik gelişmeye de öncülük ediyoruz. Bu nedenle Kayseri Modeli kavramı tüm ülkede örnek gösterilmektedir. Belediye çalışmalarının bu başarısında en büyük pay bu çalışmaların karaları ile önünü açan, destek veren ve teşvik eden Meclis Üyelerimizdir. Bu açıdan kendilerini öncelikle şahsım, ekibim ve Melikgazililer adına teşekkür ediyorum. Emekleri her zaman gündem de olacaktır. Takdir ile anılacaktır. Çünkü hepsinin ortak bir özelliği Başka Kayseri yok, Hizmet Kayseri ye yapılır, görüşü idi. Bu düşünce ve davranış ilçemize hizmet ve yatırım olarak yansımıştır. ”
MHP Gurubu adına söz alan Meclis Üyesi Turan Türküm, Meclisi Üyesi olarak, Bir dönemin daha bittiğini ve beş yıl da sorumluluklarını yerine getirdiklerini ifade ederek “Aldığımız görevi hassasiyetle yerine getirdik. Geçtiğimiz 5 yıl da ciddi çalışmalar yerine getirdik. Birlikte çalışarak Kayseri’ye hizmet etmeye gayret ettik. Şehrimize hizmet mantığı ile gündemdeki konuları değerlendirmeye gayret ettik. Zaman zaman eleştirilerde bulunduk. Sizlerde bu eleştirileri olgunlukla karşıladınız “ dedi.
Ak Parti Gurubu adına söz alan Meclis Üyesi Mehmet Savruk, alınan kararların Kayseri’ye gelişim ve planlı büyüme olarak yansıdığını, birçok projenin hayata geçirilmesi ile Örnek çalışmalar olarak gösterildiğini ve Kayseri Modelinin oluşturulduğunu bunda emeği geçen tüm meclis üyelerine teşekkür ettiğini söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39