• BIST 8718.11
  • Altın 2242.741
  • Dolar 32.3254
  • Euro 35.1547
  • Kayseri 3 °C
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 7 °C

Büyükkılıç Melikgazi Yurt Müdürlüğü öğrencilerinin konuğu oldu

Büyükkılıç Melikgazi Yurt Müdürlüğü öğrencilerinin konuğu oldu
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Yurt Müdürlüğü öğrencilerin "Kariyer Günleri" konuğu toplantısına iştirak ederek öğrencilik yılları ve mesleği hakkında öğrenciler ile sohbet etti, çalışma hayatından örnekler verdi. 


Mesleklerini belirleyerek bu yönde kariyer yapmak için yüksek öğretimde okuyan öğrencilerin düzenlemiş olduğu bu tür etkinliklerden büyük zevk aldığını çünkü pırıl pırıl bir gençliği karşısında gördüğünü belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, kariyerin günümüzün en önemli hedefleri arasında yer aldığını çünkü başarının ve mesleki ilerlemenin en büyük adımının olduğunu kaydetti.


Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Sakin Terzi ve Melikgazi Yurt Müdiresi Bircan Aydemir ile birlikte Kariyer Günleri seminerinden önce yurt yemekhanesini ziyaret eden ve onlarla akşam yemeğinde beraber olan Başkan Memduh Büyükkılıç, “Kayseri bir bilim merkezi ve üniversiteler şehridir.

Çünkü bölge şehir olmasından dolayı eğitimde de adeta çekim merkezidir. Bugün burada 5 kız ve 2 erkek öğrenci yurt öğrencileri ile beraberiz. Bu tür etkinlikler düzenleyerek ufkunuzu açıyor ve geleceğinin planlarını yapıyorsunuz.

Sizler ile birlikte olunca bende öğrencilik yıllarına döndüm ve o tatlı anılar aklıma geldi. Bende uzun yıllar yurtlarda kaldım. Biz zor şartlarda okuyarak bu günlere geldik. Ama sizler şanslı bir nesilsiniz. Devletimiz ve yerel yöneticiler olarak bizler öğrencilerimize her türlü imkanı sağlıyoruz.

Sizlere de sadece çalışmak düşüyor. Çünkü sizlerden başta aileniz ve bu millet çok şeyler bekliyor. Türkiye'yi 2023 hedefine ulaştıracak olan siz gençlerimizsiniz. Şehir dışından Kayseri'yi tercih ederek buraya gelen bu gençlerimiz bize emanet.

O yüzden onların rahatlığı, huzuru ve mutluluğu için taleplerini imkanlarımız ve kanunlar ölçüsünde yerine getiriyoruz. Sizler aynı zamanda Kayserimizin Turizm Elçilerimizsiniz. Türkiye’nin dört bir yanından geldiniz. Memleketlerinizde şehrimizin güzellikleri, doğal ve tarihi yerlerini anlatarak bizleri bir bakıma tanıtmış olacaksınız” dedi.


Başkan Memduh Büyükkılıç, konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını yanıtladı.
Başkan Memduh Büyükkılıç, etkinliği düzenleyen KYK yöneticilerine ve etkinliğe katılım sağlayan öğrencilere teşekkür ederek, başarılar diledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39