• BIST 8725.28
  • Altın 2240.17
  • Dolar 32.3354
  • Euro 35.1415
  • Kayseri 6 °C
  • Ankara 5 °C
  • İstanbul 10 °C

Büyükkılıç, Şehit Saim Çelik Mesleki Lisesi'nin Kariyer Günleri Konuğu Oldu

Büyükkılıç, Şehit Saim Çelik Mesleki Lisesi'nin Kariyer Günleri Konuğu Oldu
Şehit Saim Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından her ay düzenlenen “konularımız ufkumuzu açıyor” konferanslar serisinin Nisan Ayı konuğu Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç oldu.

Her geçen gün büyüyen ve gelişen Türkiye’nin açılan sanayi tesisleri ile mesleki okulların öneminin her geçen gün arttığını belirten Melikgazi Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç Özellikle savunma sanayisinin ilerlemesi ve yatırımların yapılması, yerli otomobil için girişimlerin başlatılmasının teknik eleman ihtiyacının artırdığını söyledi.


Melikgazi Belediyesi’nin eğitim ve eğitimcinin en büyük destek ve yatırımcısı oluğunu bir kez daha hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, Kayseri halkının adeta eğitim hayırseveri olduğunu gerek bina yapımı, gerek ise başarılı öğrencilerin destek ve yardımları bunun en büyük göstergesi olduğunu kaydetti. 


Melikgazi Belediyesi’nin şimdiye kadar yaptığı okul binaları, ve spor salonları ile tiyatro ve öğretmenler odası yatırımlarının ülke genelinde örnek teşkil ettiğini belirten ve bundan dolayı teşekkür eden Okul Müdürü Savaş Yılmaz “Okulumuz bir teknik lise olmasından dolayı iki eğitim bir arada olmaktadır. Yani bir teorik dersler yanında aynı zamanda uygulama eğitimi sunmaktadır. Atölyeleri ile torik ve pratik eğitim bir arada sunulmaktadır. Bu okula yapılan her yatırım ve hizmet aslında sanayideki iş kollarının teknik eleman ihtiyacına cevap vermektedir” dedi. 


“Her köşesinde bir başarı hikâyesi bunun şehrimizde sizler gibi gelecek vaad eden birlikte olmaktan son derece mutluyum” diyerek sözlerine başlayan Başkan Memduh Büyükkılıç sözlerine şöyle devam etti: 


“Biz kent yöneticileri yasalar çerçevesinde her türlü yatırımı sizler için yapıyoruz. Kayseri bir sanayi ve üretim şehri olduğu kadar aynı zamanda eğitim merkezi olup bir bölge şehridir. Bu açıdan sanayide teknik eleman ve ara eleman yetiştirilmesinde önemli görevler üstlenmektedir.

Kayseri ilk uçak üreten bir şehirdir. Üzerimize düşen görev ne ise yaparız. Ancak sizlerinde görevinin ders çalışmak ve başarı bir eğitim ile başaralı bir şekilde mezun olmak olduğunu unutmayın. Bu başarınızı sadece sizler değil ailelerinizi ve ülkemizi yakından ilgilendirmektedir” 
Konferansa katılan tüm öğrencilerle 
Her ay bir kent yöneticisinin ağırlandığı toplantıda Nisan ayı konuğu olarak öğrencilere belediye bilgi ve tecrübelerini paylaşan Başkan Memduh Büyükkılıç ise konferansa katılan tüm öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39