• BIST 8878.9
  • Altın 2239.55
  • Dolar 32.3367
  • Euro 35.1126
  • Kayseri 9 °C
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 13 °C

Büyükkılıç Türkiye’ye ve belediyemize hoş geldiniz

Büyükkılıç Türkiye’ye ve belediyemize hoş geldiniz
Avrupalı öğretmen ve öğrencileri Melikgazi’de.

aw364440_03.jpg

Avrupa Birliği (AB) Programı Erasmus Projesi kapsamında şehrimize gelen öğretmenler Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti. 


Başkan Büyükkılıç, Melikgazili öğrencilerin Erasmus Projesi ile dünya gençleriyle iletişim kuracağını, tanışacağını ve arkadaşlıklar ile dostluklar kuracağını söyledi. 
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,

Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu’nun, Erasmus Projesi kapsamında Kayseri’de misafir ettiği öğretmenlerden oluşan 12 kişilik yabancı heyeti kabul etti.

Başkanlık Çok Amaçlı Salonunda gerçekleşen kabulde Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu Müdürü Muhittin Fındıkçı ile okulun öğretmenlerin de hazır bulundu.

Okul Müdürü Muhittin Fındıkçı, yaptığı konuşmada Emate Erasmus projesi ile gençler arasında dil etkileşimini artırmayı amaçladıklarını belirtti. 


“Kayseri, tarihi misyonu ve vizyonu ile ipek yolu üzerinde bir dünya şehri” 
Konuşmasına, “Türkiye’ye ve belediyemize hoş geldiniz” diyerek başlayan Başkan Memduh Büyükkılıç “Sizleri belediyemizde misafir etmekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz.

Sizi Erasmus Projesi kapsamında misafir eden Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu’na da teşekkür ederim. Umuyorum ki, bu projemiz çok verimli neticeler meydana getirecek. Burada hem Türkiye’yi tanıma imkanınız olacak, hem de buradaki öğrenci kardeşlerimizle birlikte güzel vakitler geçireceksiniz.

İçinde bulunduğumuz şehir, bir dünya şehri. Kayseri aynı zamanda açık alan tarihi müze şehridir. Doğal güzellikleri ve Erciyes Dağı ile aynı zamanda dünyanın en güzel şehirlerinden birisidir” dedi 


Dünya gençleri ile iletişim 
Memduh Büyükkılıç, Erasmus projesi ile Melikgazili öğrenci ve öğretmenlerin, dünya gençleriyle iletişim kurduğunun da altını çizdi. Konuşmasının ardından Başkan Büyükkılıç,Almanya,Lüksemburg,Çek Cumhuriyeti,Romanya’dan gelen öğretmenler çeşitli hediyeler takdim etti. Hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39