• BIST 9067.6
  • Altın 2293.698
  • Dolar 32.31
  • Euro 35.1283
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

BÜYÜKKILIÇ'DAN DERS ALINACAK SÖZLER

BÜYÜKKILIÇ'DAN DERS ALINACAK SÖZLER
“KİM OLURSANIZ OLUN, NE OLURSANIZ OLUN, FAKAT ULAŞILAMAYAN İNSAN OLMAYIN”

KAYSERİNEWS.COM ÖZEL HABER

 

KAYSERİ'DE,YAŞANAN-HABERLER.KAYSERİNEWS.COM-GOOGLE'DAN-TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.FACEBOOK-TWİTTER-SAYFASI-TAKİP-BEĞEN

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

Türkiye'nin en başarılı belediye başkanları arasında gösterilen Melikgazi Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç,”Kayseri’ye gelen misafirler bana uğramdan gitmez.

Memduh ağabey diyorlar, ama iyi bir şey mi bilmiyorum” dedi

ULAŞILAMAYAN İNSAN OLMAK EN TEHLİKELİSİ

Başarılı bir belediye başkanı olmanın kriterleri olduğuna dikkat çeken Büyükkılıç,” Belediye başkanı olunca, konuşulacak, paylaşılacak yaşantımızdan, yada uygulamalarımızdan örnek verilecek çok boyut vardır.Şimdi ulaşılamayan insan olmak en tehlikelisi budur.

Bir belediye başkanı, yada bir yönetici ulaşılamayan olarak nitelendirip kamuoyunda böyle bir algı oluşturduğunuz zaman ağzınızla kuş tutsanız bir yere varamazsınız.

Onun etrafında gerekiyorsa tedbirler alırsınız ama halk ile kendi aranızda setler oluşturursanız o setler kalınlaştıkça ulaşılamayan insan olarak algılandıkça siz gönüllerde yer edemezsiniz.Buda çok önemli.

Tevazudan asla taviz vermeyeceksiniz tevazuyu asla göz ardı etmeyeceksiniz.Yaptığınız işleri göreviniz olduğu bilinci içerisinde yapacaksınız.İnsanların gözüne sokar yada başına kalkarcasına anlatmayacaksınız, yada söylemeyeceksiniz.

Bunlar çok önemli.Kamuoyu bunların hepsini değerlendiriyor.Olgun bir ağaç’ın dalları yere doğru olur.Meyvesi olmayan ağaçta yukarı doğru geçer gider, etrafını görmez.

Etrafınızı göreceksiniz, dinleyeceksiniz.O insanların gönlünü alacaksınız.Çocukla yeri gelecek çocuk olacaksınız.Büyükle yeri gelecek büyük olacaksınız.O açıdan her zaman halk ile iç içe olacağız.

Onların gönüllerini kazanacağız ama en önemlisi ihtiyaçlarını da gidereceğiz.Kimsesizlerin kimsesi olmak diye bir sloganımız var.Herhalde kolay kolay telaffuz edilmese gerek” şeklinde konuştu

KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLMAYI GÖZ ARDI ETMEMELİYİZ.

Adalete ve devlet adamlığının hassas yükümlülüklerine vurgu yapan Büyükkılıç “Kenar-ı Dicle’de bir kurt aşırsa koyunu, Gelir de adl-i İlahi sorar Ömer’den onu” felsefesi içerisinde adaletle muamele edip kimsesizlerin kimsesi olmayı göz ardı etmemeliyiz diye sözlerini tamamladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39