• BIST 9008.98
  • Altın 2281.224
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.049
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

Büyükkılıç,demokrasi nöbetine devam edeceğini söyledi

Büyükkılıç,demokrasi nöbetine devam edeceğini söyledi
“Milli irade gelişen ekonomiye de sahip çıkmıştır”

KAYSERİNEWS.COM KAYSERİ'NİN EN ÇOK TAKİP EDİLEN HABER SİTESİ KAYSERİ'DE YAŞANANLARI KAYSERİNEWS.COM'DAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

 

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 15 Temmuz günü Milletin önemli bir sınavdan geçtiğini ve meydanlara çıkarak sadece demokrasiyi ve Cumhuriyeti sahiplenmediğini bunun yanında gelişen ekonomiye desteklediklerini ve hizmetler ile yatırımlara da devamını istediklerini beyan ettiklerini söyledi. 

20160720aw805233_01.jpg
Hızlı trenler, enerji ve sulama barajları, 3. Köprü, 3. Havalimanı, otoban yollar ve köprüler, açılan üniversiteler ile bilimin gelişmesi, tarım ve esnaf desteklenmesi ile artan üretim ile Türkiye’yi dünya da lider ülkesi durumuna getirdiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, yüce Türk milletinin aslında en manidar cevabı ve davranışı meydanlar da vermekte olduğunu kaydetti.
Başkan Büyükkılıç,15 Temmuz akşamı gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminin milletin geleceğini ipotek altına almak isteyenlere meydanlara sabahlayarak vermek isteğini mesajın aslında açık ve net olduğunu ifade ederek şunları söyledi;
“Türkiye bulunduğu coğrafi yapı ile birçok ülkenin lideri ve dayanağı hatta umudu durumundadır. Son 15 yılda halktan aldığını güç, güven ve destek ile siyasi istikrar sonucu Türkiye artık esti Türkiye değildir. 2023 hedeflerine her geçen gün daha da yaklaşmakta ve gerçekleştirmektedir. Son bir yılı hatırlayalım 3. Boğaz köprüsü, 3. Hava alanı, sulama barajları ile artan tarım alanları, üreteci ve esnafın desteklenmesi ile ekonomik gelişme yüce Türk Milletince sahiplenilmiş ve uzun dönem de birçok engellemelere rağmen elde edilen kazanımlar milletçe canı pahasına desteklenmiştir. Kısaca 15 Temmuz akşamı milletimiz sadece Demokrasiye ve Cumhuriyete sahip çıkmamış bunun yanında hizmet ve yatırımlara da sahip çıkarak geleceğine sahiplenmiştir. Çünkü bu tür demokrasi kesintilerin ekonomiye verdiği zarar, kapatılan işleri ve fabrikaların geçmişte nasıl olduğunu bire bir yaşamıştır. Bu açıdan durmak yok yatırım ve hizmetlere her kurum olarak devam diyoruz. Çünkü bizler burada halka hizmet vermeye ve her türlü gelişmeye yatırım için seçildik ve bu amaç ile görev başındayız. Yüce Türk Milleti her şeyin en iyisine ve güzelliği hak etmektedir. 3 kıta da hüküm süren bir medeniyetin devamıyız”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile meydanlara çıkan ve terk etmeyen vatandaşlara seslenen Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, demokrasi nöbetlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39