• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

BÜYÜKKILIÇ'TAN AK PARTİ TEŞKİLATINA ÖVGÜ DOLU SÖZLER

BÜYÜKKILIÇ'TAN AK PARTİ TEŞKİLATINA ÖVGÜ DOLU SÖZLER
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “AK Parti bir ekip ruhu ile birlikte çalışmasını gerçekleştirmektedir.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç AK Parti bir ekip ruhu ile birlikte çalışmasını gerçekleştirmektedir. İl, İlçe, Kadın ve Gençlik kolları ile Mahalle Temsilcileri son derece fedakâr ve dayanışma içerisinde çalışmaktadırlar. Bundan dolayı Kayseri AK Parti yöneticilerini ve her kademe de görev alan arkadaşları kutluyorum.

 

AK PARTİ İL YÖNETİM KURULU’NUN

MELİKGAZİ ZİYARETİ

 

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Büyüknalbant,Vedat Arıkan,Hakan Cengiz Arslan,Mehmet Berk, Mustafa Okutan, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret ederek, 2016 belediye yatırımları hakkında bilgi aldılar ve genel çalışmaları değerlendirdiler.

 

AK Parti Kayseri Teşkilatı olarak disiplinli, planlı ve koordineli bir çalışma yaparak Kayserililer ile bütünleşmeye, hizmetleri ve yatırımları göstermeye ifade eden AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Melikgazi Belediye çalışmalarının örnek ve referans gösterildiğini bundan dolayı tecrübelerini ve bilgilerini her zaman paylaşan Başkan Memduh Büyükkılıç’ı tebrik ettiklerini söyledi.

 

         Parti Teşkilatının güçlü olmasının seçimlerde çok önemli olduğunu belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, halkın siyasi beklenti ve görüşlerini dinamik tutmanın bir partinin önceliği olduğunu ve Kayseri AK Parti teşkilatının her zaman özverili, fedakâr ve bir o kadar da disiplinli ve planlı çalıştığını kaydetti.

        

20 yıl önceki yönetim şartları ile inşa edilen Melikgazi Belediyesi hizmet binasının değişen, gelişen ve 2009 ve 2014 yıllarında 8 belde belediye yerleşim alanın Melikgazi Belediyesi sınırları içerisine dahil olmasıyla artık dar geldiğini bu nedenle hizmet binasına iki kat ilave yaptıklarını ifade eden Melikgazi Belediye Başkan Büyükkılıç, konu ile olarak şunları söyledi.

        

Melikgazi Belediyesi olarak yaptığımız yaptırım ve hizmetler hem ortada hem de halkımız günlük olarak kullanarak faydasını görmektedir. Yerel seçimlerde halkımız tercihini yaparak hizmetlere devam etmemize karar vermiştir. Üstelik büyük bir oy oranı ile bu kararı tasdiklemiştir. Bunda Parti teşkilatımızın büyük payı vardır. Her zaman bizimle ve beraber olan tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Melikgazi Belediyesi bir bütünlük içinde çalışmakta, hizmetleri planlamakta ve gerçekleştirmektedir. Kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, mesleki oda ve dernekler ile her zaman dayanışma içerisindedirAk Parti ile teşkilatı ile birlikte Kayseri’ye yatırım, kalkınma ve gelişmişlik ön planladır. Bu neden ile AK Parti il Teşkilatının destek ve birlikteliği için teşekkür etmek istiyorum”   

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39