• BIST 9079.97
  • Altın 2324.509
  • Dolar 32.364
  • Euro 34.907
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki:

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki:
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki seçim sonuçlarının belli olmasının ardından AK Parti İl Başkanlığı önünde vatandaşlara seslendi.

 Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki seçim sonuçlarının belli olmasının ardından AK Parti İl Başkanlığı önünde vatandaşlara seslendi. Hizmet kervanının devam edeceğini ifade eden Başkan Özhaseki, "Kayseri'de tüm hemşehrilerimizi kucaklayacağız. Yüzde 100'ünün gönlünü kazanacağız" dedi. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki yaptığı konuşmada üç aylık seçim çalışmasında sadece yaptıklarını ve yapacaklarını anlattığını söyledi. Seçim çalışmaları süresince kimseye kötü bir söz söylemediklerini ifade eden Başkan Özhaseki, "Her gittiğimiz yerde güler yüz vardı, insanlar bizi bağrına bastılar. Çünkü insanlar yaptıklarımızı görmüşlerdi ve bize inanmışlardı. Kimseye asla kötü söz söylemeden, sadece şehrimizi konuşarak, yaptıklarımızı söyleyerek ve yapacaklarımızı anlatarak üç ayı geçirdik. Üç ay boyunca yanımdan hiç ayrılmayan, gece gündüz benimle koşturan il başkanımız başta olmak üzere teşkilatımız mensuplarına teşekkür ediyorum. Kayserili hemşehrilerime de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yıllar önce karşılarına çıktığımda söz vermiştim. 'Hizmet edeceğim' demiştim, 'çalışacağım' demiştim. Gece gündüz demeden hizmet için koşacağım diye söz vermiştim. Sizler de biliyorsunuzki 20 yıldır hizmet ediyorum. Gece gündüz demeden iş üretiyorum. Kayseri'nin nereden nereye geldiğine siz şahitsiniz. Bir şeye daha söz vermiştim. Hırsızlarla savaşacağım demiştim. Allah'a şükürler olsun bir taraftan çalıştım, bir taraftan da kötülerle sonuna kadar savaştım" dedi.
AK Partili belediye başkanlarının hizmetlerinden memnun olan Kayserililerin bir kere daha AK Partili adayları yüreklendirdiklerini dile getiren Başkan Özhaseki, hizmet kervanının sonuna kadar devam edeceğini söyledi. AK Parti'ye oy vermeyenler tarafından da sevildiklerini vurgulayan Özhaseki sözlerini şöyle sürdürdü: "Bize yüzde 60'larda oy veriliyor; ama bize yüzde 40'larda oy vermeyen hemşehrilerimiz de emin olun bizi seviyorlar. Diyorlar ki 'Bizim partimiz var, bizim ideolojimiz var, bizim akrabamız var oraya veriyoruz'; Ancak bizi de seviyorlar. Biz yüzde yüzüne hizmet edeceğiz. Kayseri'deki bütün hemşehrilerimizi kucaklayacağız. Yüzde 100'ünün gönlünü kazanacağız ve hepsinin de duasını alacağız. Kayseri dostluk diyarıdır. İnsanların kardeşçe geçindiği bir yerdir. Seçim dönemlerinde ara ara gelip ithal aday olarak yola çıkan ve huzuru bozmak isteyenler de zaten seçimden iki saat sonra biletlerini alır kaybolup giderler. Bize dostluk lazım, bize muhabbet lazım, bize birlik lazım, bize dirlik lazım, bize hizmet lazım, inşallah hep birlikte yapacağız."
Başkan Mehmet Özhaseki sözlerinin sonunda "Bundan sonra iş bizde, bugüne kadar olduğu gibi çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39