• BIST 9079.97
  • Altın 2308.987
  • Dolar 32.315
  • Euro 35.0532
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

Büyükşehir Belediyesi Develi'nin caddelerini asfaltladı

Büyükşehir Belediyesi Develi'nin caddelerini asfaltladı
Büyükşehir Belediyesinin Develi’de yaptığı asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Mustafa Çelik, Develili esnafları ziyaret etti.

WWW.KAYSERİNEWS.COM KAYSERİ'DE YAŞANAN GÜNLÜK OLAYLARI TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Develi'de İlçe Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Durukan tarafından karşılandı. AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu'nun da katılımıyla asfaltlama çalışmalarını yerinde gören Başkan Çelik, yol yapım çalışmalarında görev alan işçilere de kolaylıklar diledi.
Develi'deki çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Mustafa Çelik, iki ayrı yerde yaptıkları çalışmalarla caddeleri alt yapısı ile birlikte yenilediklerini belirtti. Başkan Çelik şöyle konuştu: "Geçtiğimiz yıllarda bu caddelerde doğal gaz çalışmaları yapıldı. Doğal gaz çalışmaları ile aynı anda KASKİ olarak da alt yapıyı yenilemek istedik. 30 yıllık asbestli ve kansorejen içme suyu borularını değiştirme kararı aldık. Burada 9 bin metre boru döşedik. Alt yapıyı tamamladıktan sonra asfaltı da Büyükşehir Belediyesi olarak yenileme kararı aldık. İlçemizdeki Karayolları kavşağından Erciyes çıkışına kadar olan yolun alt yapı ve asfaltını tamamıyla bitirdik. İkinci etapta bu kadar daha işimiz var. 18 metre genişliğinde 2,5 kilometre uzunluğundaki yolda çalışma yaptık. Alt yapısıyla birlikte maliyeti 1,5 milyon TL'yi buluyor. Yapacağımız diğer yolun maliyeti de 1,5 milyon TL. KASKİ'nin 1,6 milyon TL'lik alt yapı çalışmasıyla birlikte toplamda yaklaşık 5 milyon TL'lik bir yatırım yaptık. Hayırlı uğurlu olsun. Develi'ye yakışır bir cadde ve meydan ortaya çıkmış oldu. Bundan sonra da Develi ve diğer ilçelerimize alt ve üst yapı desteği vermeye devam edeceğiz."
Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar da, yapılan çalışmalar nedeniyle teşekkür ederek, "Mükemmel bir asfalt yolumuz oldu. Başkanımıza teşekkür ediyorum ve Çelik Başkan ile çalışmaktan gurur duyuyorum. Hangi ihtiyacımız ile gitsek bizleri güzel bir şekilde karşılayarak hizmetin gelmesi noktasında elinden gelen gayreti gösteriyor." dedi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu da Develi'ye yapılan hizmetler dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, incelemenin ardından Develi'de esnafları da ziyaret etti. Develili esnaflar yapılan çalışmalar nedeniyle Başkan Çelik'e teşekkür etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39