• BIST 8990.32
  • Altın 2291.731
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0657
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

Büyükşehir Belediyesi İftar Buluşmaları

Büyükşehir Belediyesi İftar Buluşmaları
- "ŞEHİT VE GAZİLERİMİZ SAYESİNDE HUZURLUYUZ"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik şehit ve gazilerimizin fedakarlığına dikkat çekerek "Bedel ödeyen şehit ve gazilerimiz sayesinde güvenle hayatımızı sürdürüyor, huzur içerisinde Ramazan'ı idrak ediyoruz" dedi. 
Büyükşehir Belediyesi İftar Buluşmalarının altıncısı şehit aileleri ve gazilerin katılımıyla yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in eşi İkbal Çelik ile birlikte katıldığı iftar sofrası, şehit ailelerine Büyükşehir Belediyesi'nce verilen konutların bulunduğu TOKİ'de kuruldu. Şehit aileleri ve gazilerin yanı sıra bölge sakinlerinin de iştirak ettiği iftar öncesi masaları tek tek gezen Başkan Çelik, vatandaşlarla sohbet etti. Alkışlarla karşılanan Başkan Çelik'e ilgi büyüktü.
İftara, Garnizon Komutanı Tümgeneral Ali Demiral ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın yanısıra Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz ile Muharip Gaziler Derneği Başkanı Osman Balcı da katıldı.
İftar sonrası konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, tüm katılımcıların Ramazan ayının hayırlı ve mübarek olması dileğinde bulundu. Komşu ülkelerde sıkıntılar yaşanırken ülkemizde var olan huzur ortamının önemine işaret eden Başkan Çelik, "Rabbime hamdolsun, bizleri huzur ve afiyet içerisinde bu sofralarda bir araya getiriyor. Etrafımız ateş çemberiyken, insanlar bombalar altında hayatta kalma mücadelesi verirken; bizler, huzur ve refah içerisinde orucumuzu tutup iftarımızı yapıyoruz. Bunun için Cenabı Hakk'a ne kadar şükretsek azdır" dedi.
"BU TOPRAKLAR İÇİN BEDEL ÖDENDİ"
Ülkemizdeki var olan huzur ortamının sağlanması için bedel ödeyenler olduğunu vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, "Vatan için mücadele eden gazilerimiz, bu topraklar için canını veren şehitlerimiz var. Onların verdiği mücadelenin ve gösterdiği fedakarlığın neticesinde bugün burada huzurla ve güvenle hayatımızı idame ettiriyoruz. Bu vesile ile bir kez daha tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyorum. Vatan için bir can feda etmenin acısına karşılık, sizler şehit yakını olmanın gururuyla teselli buldunuz. Vakarınız, duruşunuz ve fedakarlığınızla hepimize örnek oldunuz. Rabbim sizlerden ebediyen razı olsun ve inşallah sevdiklerinizle cennette buluştursun" diye konuştu.
Başkan Çelik, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman ve her şartta şehit aileleri ve gazilerle birlikte olacaklarını da sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39