• BIST 9141.48
  • Altın 2325.41
  • Dolar 32.3762
  • Euro 35.0131
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 20 °C

BÜYÜKŞEHİR’DEN BİR KAYSERİLİ ZEKASI DAHA

BÜYÜKŞEHİR’DEN BİR KAYSERİLİ ZEKASI DAHA
BÜYÜKŞEHİR’DEN BİR KAYSERİLİ ZEKASI DAHATARİHİ ESERLERİN BİBLO VE MAKETLERİ YAPILIP SATIŞA SUNULUYOR .

www.kayserinews.com kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

Büyükşehir Belediyesi'nin şirketi KAYTUR tarafından açılan Kültürel ve Hediyelik Eşya Satış Ofisi'nde 'Kayseri Hatırası' ürünler satışa sunuluyor .

Artık Kayseri'ye gelen yerli ve yabancı turistler pastırma ve sucuğun dışında Kayseri ile ilgili bir şey alamadık diyemeyecek.Çünkü KAYTUR A.Ş, Kayseri’nin tarihi eserleri ve kültürel güzelliklerini biblo ve maketlere işleyerek ölümsüzleştiriyor.

Bu eserler farklı noktalarda satışa sunuluyor. Kayseri’ye gelen misafirler veya Kayseri dışına çıkacak hemşerilerimiz bundan sonra, hediyelik eşyalarını güzel bir ambalaj içerisinde gideceği yerlere götürebilecek.

BAŞKAN ÇELİK HEDEF GÖSTERDİ KAYTUR A.Ş

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yalçın, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in İstanbul’daki Kültür A.Ş ve Beltur A.Ş.yi kendilerine hedef gösterdiğini belirterek” Kayseri’de hem yeme içme işleri ile alakalı, hem kültür sanatla alakalı hem de bir takım değerli eserlerin basılmasıyla alakalı bir fonksiyon üstlenmiş olduk.

Bunu da inşallah başarı ile götüreceğiz. Önümüzdeki günlerde müzelerde de satış ofisleri olacak" dedi.

KAYTUR NE ZAMAN KURULDU? Kutup Yıldız’ı programında Cafer Beydilli’nin sorularını yanıtlayan KAYTUR A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yalçın, KAYTUR A.Ş’nin 1985 yılında 9 tane iş adamı ve 19 kişilik bir ortaklıkla kurulduğunu söyledi.

Yalçın sözlerini şöyle sürdürdü. KAYTUR A.Ş’nin kurulma sebebi, Erciyes Erciyes diyoruz ama konaklama için bir oteli yok, şirket kuralım ve bir otel yapalım diye yola çıkılmış.Bu anlamda başlayan bir süreç var.Sağolsunlar emeği geçenler hemen bir şartname hazırlayıp ihaleyle,

projeyle daha önce Dedeman’ın çalıştırdığı o oteli yapıyorlar.O gün bu gündür çok fazla bir faaliyeti yoktu. 2014’de İl Özel İdaresi Büyükşehir Belediyesine dahil olunca KAYTUR diye hazır bir şirket olmuş oldu.Bu arada da Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Çelik İstanbul’daki Kültür A.Ş ve Beltur A.Ş.yi bize hedef gösterdi.Kayseri’de hem yeme içme işleri ile alakalı,

hem kültür sanatla alakalı, hem de bir takım değerli eserlerin basılmasıyla alakalı bir fonksiyon üstlenmiş olduk.Bunu da inşallah başarı ile götüreceğiz.Bu günlerde yeni yeni açılışlarla devam ediyoruz

NERELERDE FAALİYET GÖSTERİYORSUNUZ ?

BEF bünyesinde faaliyet gösteren yeme içme bölümü KAYTUR‘ a görev olarak verildi.Şu anda yeme içme ile alakalı Kayseri’de 19 tane mekan var.Emirgan’dan Meydan Kafeye, Çınar Altından Kardan Adam Tesislerine kadar 19 tane yerimiz var.Bununla beraber

Yoğun Burç, Hunat Hatun,Buz Kafe, Sukaypark, Anadolu Harikalar Diyarı düğün salonu, Talas’ta bir büfe, Selçuklu Müzesi ve Sahabiye Medresesi yeme içme mekanları olarak hizmet veriyor

YEME İÇME DIŞINDA KAYTUR’UN BAŞKA FAALİYET ALANLARI VAR MI ? Bu arada yaptığımız faaliyetleri birkaç bölüme ayıracak olursak yeme içme işleri dışında birde şehrimizin tanıtımı ile alakalı Kayseri’ye gelen insanların sucuk ve pastırmanın dışında Kayseri’yi sembolize eden tanıtan ifade eden bir takım hediyelik eşyalar baktığını ve bu konuda bir eksiklik olduğunu görüyoruz.

Bu eksikliği tamamlamak üzere hediyelik eşya satışını başlatalım dedik.Bunun içinde Kayserimizin öz değerlerini camilerimiz, kümbetimiz, ondan sonra Erciyes’imizin figürlerini Kayseri lisemiz ve buna benzer eserlerimizin her birinin biblosunun maketini yaptırarak satışa sunduk.

Bunları her türlü aracın gerecin içinde de kullandık.Yani kitap ayracı, anahtarlık, kumbara ve fincanlar bunları da kullandık.Bunları Kayseri’ye gelen yerli veya yabancı turistle, Kayseri dışına çıkacak bir hemşerimiz güzel hediyelik ambalaj içerisinde temim edip gideceği yere götürebilecek.

Bunun içinde öncelikle Kayseri meydanındaki Saat Kulesi birinci satış mağazamız oldu.İkincisi Selçuklu Müzesi’ndeki satış mağazamız.üçüncüsü Kayseri Lisesi orada da bir takım hediyelik eşyalarımız ve kitaplarımız bulunuyor.Bunun yanında birde Bilim Müzesi’nde bilim teknik kurgu oyuncaklarının satılacağı bir satış merkezimiz daha olacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39