• BIST 9067.22
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

BÜYÜKŞEHİR'DEN FETİH RUHU İLE MANAYA YOLCULUK

BÜYÜKŞEHİR'DEN FETİH RUHU İLE MANAYA YOLCULUK
SANATÇI ALİ ŞAN:

Büyükşehir Belediyesi'nin büyük ilgi gören kültür sanat etkinliklerinden Manaya Yolculuk'ta bu ay İstanbul'un Fethi ele alındı. Programa Necip Karakaya ile birlikte Yusuf Kavaklı ve Alişan katıldı. Ünlü Sanatçı Alişan'ın programdaki "Ben Kürt kökenli bir insanım. Bununla birlikte bayrağımla, askerimle, polisimle gurur duyuyorum" şeklindeki sözleri büyük alkış aldı. 

 

KAYSERİ'DE,YAŞANAN-HABERLER.KAYSERİNEWS.COM-GOOGLE'DAN-TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.FACEBOOK-TWİTTER-SAYFASI-TAKİP-BEĞEN

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

20160529aw761321_03.jpg
Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen Manaya Yolculuk programı, fetih ayına özel Büyükşehir Belediyesi Mehter takımının konseri ile başladı. Program, fetih marşlarının ardından Kuran-ı Kerim'in okunmasıyla devam etti. Necip Karakaya'nın sunduğu, TRT Avaz tarafından naklen ekranlara taşınan Manaya Yolculuk programına sohbetleriyle Yusuf Kavaklı ve okuduğu ilahilerle Alişan konuk oldu.
"PEYGAMBERİMİZİ SEVEN HEP KAZANMIŞTIR"
Necip Karakaya ve Alişan'ın okuduğu ilahilerin ardından Fetih ruhunun önemini vurgulayan Yusuf Kavaklı, tıpkı Fatih Sultan Mehmet'in de aralarında bulunduğu ecdadımız gibi Peygamberimiz Hz. Muhammed'i sevenlerin hep kazandığını söyledi. Yusuf Kavaklı, çok genç yaşında çağ açıp çağ kapayan Fatih'in gençlere örnek olması gerektiğini belirtti.
ALİŞAN'DAN ANLAMLI SÖZLER
Programa okuduğu ilahilerle renk katan Alişan, gecede anlamlı sözler sarf etti. Kayseri'nin kendisi için çok özel olduğunu belirten Alişan Kayseri'ye her gelişinde çok güzel karşılandığını söyledi. Programda Yusuf Kavaklı'nın Mehmetçik ilgili açıklamalarının ardından söz alan Alişan, "Ben aslen Kürt kökenliyim. Bununla birlikte bayrağımla, askerimle, polisimle şeref duyuyorum" dedi ve bu sözleriyle salondan büyük alkış aldı.
Gecenin sonunda Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Salih Özgöncü, konuklara çiçek vererek teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yoğun programları nedeniyle geceye katılamadığını belirten ve Başkan Çelik'in selamlarını ileten Özgöncü, kültür sanat etkinliklerinin sürdüğünü ve Ramazan ayı boyunca Mimarsinan Parkı içinde çok güzel etkinliklerin yapılacağını kaydetti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39