• BIST 9079.97
  • Altın 2306.679
  • Dolar 32.3389
  • Euro 35.0963
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

Çalımbay: Kayserispor'u yenmeliyiz

Çalımbay: Kayserispor'u yenmeliyiz
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kayserispor maçını çok iyi geçirmemiz gerekiyor dedi
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ''Kayserispor maçını çok iyi geçirmemiz gerekiyor. Tek düşüncemiz bu. Önemli olan oynadığımız oyunun biraz daha üzerine çıkmamız. Bunu yapacak güçteyiz'' dedi.

Çalımbay, kulüp tesislerinde kar yağışı altında sürdürülen idman öncesi yaptığı açıklamada, Gaziantepspor karşılaşmasında futbol içinde ne kadar şanssızlık varsa onların hepsini yaşadıklarını, rakiplerinin ise şanslı olduğunu belirterek, ''Mücadele olarak gayet iyiydik öne de geçtik. Çok güzel bir gol attık. Ama ondan sonra her türlü şanssızlığı yaşadık. 10 kişi kalmamız, iki tane çok talihsiz gol yememiz. Gaziantepspor neredeyse bize hiç gol atmadı, biz kendi kendimize 3 gol attık ve mağlup olduk. Ama futbolun içinde her şey oluyor maalesef'' diye konuştu.

Gaziantepspor maçının geride kaldığını, artık Kayserispor maçını düşündüklerini ifade eden Çalımbay, Kayserispor maçına çok iyi hazırlanmaları gerektiğini bildirdi.

Çalımbay, şunları kaydetti:

''Kayserispor maçını çok iyi geçirmemiz gerekiyor. Tek düşüncemiz bu. Önemli olan oynadığımız oyunun biraz daha üzerine çıkmamız. Bunu yapacak güçteyiz. Ben arkadaşlarıma sonuna kadar güveniyor, inanıyorum. Çünkü o kadar çok fazla maç oynuyoruz ki dinlenecek, duracak, vaktimiz yok. Bu sadece bizim için geçerli değil, bütün takımlar için durum böyle. Şimdi biz Kayserispor maçı oynayacağız, ertesi gün otobüsle Mersin'e gideceğiz. Geleceğiz 2 gün sonra Beşiktaş maçı oynayacağız. Çok yoğun tempoda maçlar oynuyoruz. İyi şekilde konsantre olup bu dönemi iyi bir şekilde geçirmemiz gerekiyor. Ben arkadaşlarıma, futbolcu kardeşlerime yürekten inanıyorum. Çok iyi şeyler yapacağız. Ama şu Gaziantepspor maçı çok şanssız bir maçtı.''

Sakat ve cezalı oyuncuların durumuyla ilgili de bilgi veren Çalımbay, Senegal milli takımında olan Faty'nin önümüzdeki haftadan itibaren takımla birlikte olacağını söyledi. Sakatlığı bulunan Ziya'nın antrenmanlara çıktığını ve Kayserispor maçında büyük bir ihtimalle forma giyeceğini belirten Çalımbay, Hayrettin'in sakatlığının devam ettiğini, Navratil ve Kıvanç'ın da kart cezalısı olduğunu ifade etti.

Çalımbay, ''Kayserispor maçında belki de takımı yarı yarıya bölmek zorunda kalacağız. Çünkü 2 gün sonra da çok önemli bir Mersin İdman Yurdu maçı oynayacağız. Onun için yapacak bir şey yok. Çalışacağız, mücadele edeceğiz, bu seneyi inşallah iyi bir yerde bitireceğiz'' dedi.


-Kamil Grosicki'nin Beşiktaş'a transfer olacağı yönündeki haberler-


Basın mensuplarının Kamil Grosicki'nin Beşiktaş'a transfer olup olmayacağı ve yabancı bir kaleci alınıp alınmayacağı yönündeki sorusu üzerine Çalımbay, şunları söyledi:

''Kamil Grosicki ile ilgili hiçbir şey yok. Bizim de verme gibi bir düşüncemiz yok. Bizim zaten kısıtlı bir kadromuz var ve biz bu kadromuzla ligi götürmek istiyoruz. Kamil en önemli oyuncularımızdan bir tanesi. Basında öyle bir haber çıkmış ama öyle bir şey yok. Tek düşüncemiz şu kalan maçlarımıza iyi şekilde konsantre olup en iyi şekilde bitirmek. Onun dışında bir düşüncemiz yok. Yabancı kaleci ile ilgili de arayışımız var. Zaten bugün netleşti, netleşti. Netleşmezse kalecilerimizle yolumuza devam edeceğiz. Devre arasında kaleci bulmak veya boşta bir kaleci bulmak çok zor. Anormal bir para verip de almakta çok zor. Biz kalecilerimizden memnunuz. Kalecimiz son maçta bana göre çok çok iyi oynamasına rağmen şanssızlık yaşadı. Bunlar futbolun içinde olan şeyler.''

AA

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39