• BIST 8986.97
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ'NDE ANILDI

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ'NDE ANILDI
KOSB YÖNETİM KURULU BAŞKANI TAHİR NURSAÇAN:

www.kayserinews.com  kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

 

Kayserinews.com

 

@Kayserinewscom twitter sayfamız takip edebilirsiniz

TIKLAYIN BEĞENİ YAPIN FACEBOOK SAYFASI HABER TAKİP SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla 'Geçmişim Çanakkale, Geleceğim Çanakkale' konulu eğitim programı düzenlendi. 


KOSB Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansa, KOSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, sanayiciler ve öğrenciler katıldı. Konferans hakkında bilgiler veren KOSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "Geçmişim Çanakkale Geleceğim Çanakkale adlı bir eğitim düzenledik.

Sanayicilerimizle bunu paylaşmak istedik. 18 Mart’ta Çanakkale şehitlerimizi anma adına sanayicilerimizin de katılımları ile bir program düzenledik. Geçmişini bilmeyenlerin geleceğine yön verme şansları yok. Yaşamış olduğumuz bu coğrafyada 253 bin şehidimizi unutmak gibi bir şansımız yok. Hepsini rahmetle, minnetle ve şükranla anıyoruz" diye konuştu.


Nursaçan, "Geçtiğimiz günlerde Ankara’da yine yüreğimiz yandı ve 27 tane şehidimiz oldu. Terör olaylarını lanetliyoruz ve kınıyoruz. Yüce Türk milletini bu tür olaylar yıldırmayacaktır. Bunlar hiçbir zaman asla kirli emellerine ulaşamayacaktır. Aziz milletimizin sağduyusu, birlik ve beraberliği tamdır.

Organize sanayi bölgesinin sanayicisi de devleti ve milletiyle tek vücuttur. Bunu da bugün hep beraber yapmış olduğumuz toplantıyla görmüş olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Elbette bize bu vatanı emanet eden atalarımızın ruhları şad olsun. Onlara layık bir nesil olmak için ve bu vatanının kıymetini bilmek adına KOSB yönetimi olarak eğitimlerimiz ve faaliyetlerimiz devam edecektir" ifadelerini kullandı.
Programda, Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan'ın 'Çanakkale' sohbetini, katılımcılar ilgiyle dinledi.

20160316aw690177_01.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39