• BIST 8733.74
  • Altın 2240.593
  • Dolar 32.3341
  • Euro 35.1122
  • Kayseri 6 °C
  • Ankara 5 °C
  • İstanbul 10 °C

Caner Erkin ile Talisca yumruk yumruğa kavga etti

Caner Erkin ile Talisca yumruk yumruğa kavga etti
Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş kendi sahasında Trabzonspor ile 2-2'lik skorla berabere kaldı. Maç sonrası olay bir iddia gündeme geldi.

Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor 2-2'lik sonuçla berbaere kaldı. Mücadele sonrası Siyah Beyazlı futbolcular Caner Erkin ve Talisca'nın soyunma odasında yumruk yumruğa kavga ettiği iddia edildi.

Vodafone Park'ta Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'la ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Beyaz TV muhabiri Sercan Dikme'nin aktardığına göre Caner Erkin ile Talisca maçın ardından soyunma odasında yumruk yumruğa kavga etti.

Caner Erkin yaptığı açıklamada 'Bu haberler gerçek dışıdır' dedi. Daha sonra Beyaz Futbol programında Sinan Engin'e mesaj atan Erkin, ''Abartmasınlar oldu bitti. Söyle Caner bana yazdı de. Abi bunlar delirdi mi ya, ne kamçısı. Kimsenin kimseye vurduğu yok. Futbolda olan şeyler bunlar." dediği belirtildi.

 

'TALISCA'DAN CANER'E UÇAN TEKME'

Dikme'nin dedikleri şu şekilde: "Maçtan sonra Caner soyunma odasında Talisca'ya Türkçe küfürler ediyor. Bazı el hareketlerini görünce de Talisca tercüman çağırıyor. Caner, Talisca'ya şunları demiş: "Sen bu takımın üzerinde oynamaya ve kendine oynamaya çalışıyorsun. Kendi istatistiklerini yükseltmeye çalışıyorsun. Kavgaya gelmeden önce 2-3 dakika geçiyor. Sonrasında Talisca bir anda, durduk yere Caner'e uçan tekme atıyor."

ŞENOL GÜNEŞ: 'BU TAKIMIN ÜZERİNDE OYUNCULAR VAR, ENGEL OLAMIYORUM'

"Talisca kendini kaybetti, herkes 2 futbolcuyu yatıştırmak için çabalıyor. Caner hamle yapmış ve vuramamış. 5 dakika sonra masajın olduğu odaya giriyor, 10 dakika sonra Şenol hoca tribünden aşağı indi. Hocaya söyleniyor. Hoca inanılmaz kızmış. Oyuncularla konuşma yapmış; Bu takımın üzerinde oyuncular var, ben buna engel olamıyorum. Buna engel olmaya çalışacağım. Eğer yapamazsam bırakacağım."

Konuyla ilgili A Spor'a konuşan Caner Erkin, Talisca'yla kavga ettiği haberlerini yalanladı. Haberinin arkasında duran Sercan Dikme:"Şerefim üzerine yemin ederim ki bu haber doğru."

CANER ERKİN: ''ABARTMASINLAR OLDU BİTTİ''

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, Caner Erkin'in kendisine attığı mesajı paylaştı: "Abartmasınlar oldu bitti. Söyle Caner bana yazdı de. Abi bunlar delirdi mi ya, ne kamçısı. Kimsenin kimseye vurduğu yok. Futbolda olan şeyler bunlar."

Beşiktaş ile RB Leipzig maçında Caner Erkin ile Talisca arasında bir gerinlik yaşanmıştı. Leipzig kontratağında Talisca rakibi durdurmayınca Caner faul yapmak zorunda kalmış ve sarı kart görmüştü. Bunun üzerine Caner, Talisca'ya kızmıştı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39