• BIST 9079.97
  • Altın 2323.68
  • Dolar 32.3605
  • Euro 34.9265
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 12 °C

Çapkınlar teknolojiyle daha rahat

Çapkınlar teknolojiyle daha rahat
Teknoloji çapkınların hizmetinde. Telefon uygulamalarından tutun da internet sitelerine kadar birçok sistem artık çapkınların daha rahat etmesini sağlıyor. Kendi kendini imha eden mesaj, gece flörtçülerinin sık sık başvurduğu internet sitesi gibi birçok y
Dünyanın en başarılı golfçülerinden Tiger Woods’un ihanetini cep telefonu mesajı ele verdi. İsminden de anlaşılacağı gibi Tigertext uygulaması cep telefonları için bu ihanetten sonra geliştirildi. Blackberry ve iPhone cep telefonlarına yüklenen uygulama kullanıcı mesajı atmadan devreye giriyor. “Mesajınız ne kadar süre sonra imha edilsin?” diye soruyor. Sistemde 1 dakika-30 gün arasında seçim yapılabiliyor. Süre dolunca her iki kişinin de telefonundan mesaj aynı anda siliniyor. Muhteşem değil mi?

Facebook’ta bekar avlaması

Breakup Notifier (Ayrılık Bildirici) facebook’ta statüsünü ‘bekar’a çevirenleri bildiren bir uygulama. Böylece pusuda bekleyenlerin sevgilisinden ayrılanlarla iletişim kurması kolaylaşıyor. Sistem ilişki durumunu bekara çevirenleri kullanıcısına e-posta olarak bildiriyor. 12 bin kişinin beğendiği uygulamayı 13 bin kişi kullanıyor.

Geceleri sevgili arayanlara

SceneTap sadece iPhone’larda kullanılan bir uygulama. Gecelere yeni arkadaşlar edinmek isteyenlerin tercih ettiği bir sistem. Uygulama gece kulübü ve restoranlarda kaç kişinin bulunduğunu ve erkek kadın dağılımını yüzde olarak gösteriyor. Anlaşmalı mekanlara yerleştirilen fotoğraflama sistemiyle mekandaki değişim sık sık güncelleniyor.

Gece flörtçülerinin telefon uygulaması

Flirtomatic İngiltere’de ortaya çıkan bir uygulama. Mobil uygulamanın son çılgınlığı olarak tanımlanan sistem Almanya, Avustralya ve Amerika’da da çok popüler oldu. 4 milyon kişi kullanmaya başladı. Flirtomatic ile 0.05 euro cent (1.2 TL) karşılığında sanal bir çiçek gidiyor. 3 gün yaşayan ve ölen çiçekten bir yılda tam 400 bin adet satıldı. Bu rakamla 200 bin euro kazandıran uygulama Flirtomatic’i İngiltere’nin en çok çiçek satan şirketi yaptı. Eğlence amaçlı flört programıyla içkiye buz bile atılıyor. Şirket sanal buzlardan yılda 30 bin euro kazanıyor. Flirtomatic’in Türkiye’de de çok popüler olacağı konuşuluyor.

Sessiz oda çok konuşulacak

Yakında Türkiye’de kullanıma başlanacak çapkınlık yöntemlerinden biri de sesiz oda. Dünyada silent room diye bilinen bu sistemde erkek ya da kadın sevgilisini aradığında tamamen ses geçirmez kabine giriyor. Telefonun diğer ucuna hastane, trafik, metro ya da karate kursu gibi ses efektleri veriliyor. Bir ay boyunca Taksim-Bronx’ta denenen sistem yakında birçok barda olacak gibi.
posta
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39