• BIST 106.843
  • Altın 142,689
  • Dolar 3,5367
  • Euro 4,1209
  • Kayseri : 18 °C
  • Ankara : 14 °C
  • İstanbul : 22 °C

Carolin Wilma Elles'in Uygunsuz Kasedi var mı?

Carolin Wilma Elles'in Uygunsuz Kasedi var mı?
Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin başrol oyuncularından Wilma Elles'in sevgilisi Kerem Göğüş'le cinsel içerikli videosu olduğu iddia edildi. Willma Elles'in porno kaseti var mı?
Geçtiğimiz gün Wilma Elles'in sevgilisi Kerem Göğüş'ün eski nişanlısı Burcu Özcan, Wilma Elles'in porno kasedi olduğunu iddia etmişti. Kerem Göğüş'te kendisinin de pornosu olduğunu söyleyen eski nişanlı, Kerem Göğüş'ün bu kasetle kendilerine şantaj yaptığını iddi etmişti. İddiaların muhatabı Wilma Elles konuya sessiz kalmayı tercih etti.

WİLMA ELLES KASET İDDİALARINA CEVAP VERMEDİ
Sevgilisi Kerem Göğüş'le yemek yiyen Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin oyuncusu Wilma Elles porno iddialarına yanıt vermedi. Göğüş ise "bunlar komik iddialar. İtitbar etmeyin böyle şeylere" diyerek konuyu geçiştirmeyi tercih etti.


WİLMA ELLES KİMDİR?



18 Ekim 1986 Tarihinde Köln, Almanya'da doğdu. 2004 yılında Köln'de Theaterschule Celan, Arturo Schauspielschule 'dan mezun olan Wilma Elles 2008 yılından Türk Usulü adlı sinema filminde başrolde görev almıştır. Kanal D’nin 2010-2011 sezonundaki dizisi Öyle Bir Geçer Zaman ki 'de Caroline rolünde oynamaktadır. Bunun yanında Arka Sıradakiler adlı dizinin mardin ile ilgili bölümünde konuk oyuncu olmuş. Yaklaşık 10 bölüm bu dizide bulunmuştur.

Filmografi

Öyle Bir Geçer Zaman ki, 2010-2011, Caroline
Ihr mich auch, 2010, Tina Schulz
Spurlos verschwunden,2010, Sat1
Fahr zur Hölle Gott, 2010, Lilly
Das dicke Ding,2010, Sony Pictures
Stumme Schreie,2010, Signe Lanz
Türk Usulü, 2008, Maria
Evercall, 2008, Dr. Energy
Arbeitstitel: Der Richter, 2008, Yasmina
Komissar Stolberg, 2007, Petra Schnuck
Das Weinen davor,2007, Kika
Soko Köln, 2007, Frau Reese
Hafen der Hoffnung- Die Gustloff, 2007, Lieselotte
Gameshow Marathon, 2007, Glücksfee
One day lovers, 2007, Sylvia
Finanzcheck, 2007, Daniela, Teufel, Engel
Satan Claus, 2007, Jessica Krank
Das Spielzeug, 2007, Van
Der Kanon, 2007, Demokratie, Verwalterin
Cauliflower Power, 2007, Caulie, Daulie, Anne
Heilige Konflikte, 2007, Schwester Katharina
Zeltgeflüster, 2007, Fiona
Kill or be killed, 2007, Sibyll
Speak my language, 2006, Natascha
Ich und die Anderen, 2006, Nicky
Fairy Tell, 2006, Therapeutin
Eine traumhafte Beziehung 2005, Susanne
Das Puppenspiel, 2005, Pupp

Tiyatro

Hänsel und Gretel, 2010, Hexe
Weihnachten in Transilvanien, '2009, Venetia
Die Ratten, 2006, Frau John
Woyzeck, '2006, Marie
Yard Girls, 2006, Bo
Boufontera, 2005, Boufon
Die Zoogeschichte, 2004, Jerry
Antigone, 2004 Antigone
Das Zieglein..., 2003, Hapeangul
Arsen und Spitzenhäubchen, 2003, Mortimer
Das Dschungelbuch, 2003, Bärenmutter, Ältester Geier
Bird Cage, 2003, Agador
Top Dogs, 2003, Krause
Das Hohelied, 2002, Sie
Biedermann ... Brandstifter, 2002, Babette





UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39 | Haber Yazılımı: CM Bilişim