• BIST 9039.77
  • Altın 2298.627
  • Dolar 32.3159
  • Euro 35.1084
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

CAS Fenerbahçe'nin cezası kararında yürütmeyi durdurdu Son dakika

CAS Fenerbahçe'nin cezası kararında yürütmeyi durdurdu Son dakika
Avrupa Kupaları'ndan 2 yıl süre ile men edilen Fenerbahçe'ye müjde geldi. Aziz Yıldırım "hayırlı olsun bu yıl Avrupa'ya gidiyoruz." dedi. CAS Fenerbahçe'nin cezası hakkında yürütmeyi durdurdu buna göre sarı lacivertli kulüp Fener
Fenerbahçe'ye UEFA tarafından verilen Avrupa kupalarına 2 yıl süre ile katılamayacağı yönündeki cezanın yürütmesi durduruldu.

Fenerbahçe CAS'tan gelen bu bilgiyi KAP'a gönderilen açıklama ile duyurdu. Açıklamada, "UEFA Tahkim Kurulu'nun Kulübümüzün 2 yıl süreyle UEFA müsabakalarından men yönündeki kararın yürütmesi CAS tarafından durdurulmuştur" denildi.

Açıklamanın ardından Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 10.55 artışla 30.40 TL'ye çıktı ve tavan oldu. Beşiktaş hisseleri de yüzde 6.80 artarak 1.48 liradan 1.60 TL’ye yükseldi. Trabzon hisseleri ise yüzde 1,41 düştü.


İşte Aziz Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları:

"2 yıl süren bu süreçte çok üzüldük. Hak etmediğimiz şeyler yaşadık, yaşıyoruz da. Futbolcularımızın, üyelerimizin destekleri nedeniyle teşekkür ederim. İçeride hainler de var. Bütün avukatlarımıza teşekkür ediyorum. Bu mücadele sonuna kadar devam edecektir. Bütün dünya görecektir.

"FENERBAHÇE DEVLER LİGİ'NE GİDECEK"
Bu mücadele sonuna kadar devam edecek. Fenerbahçe'nin haklı olduğunu bütün dünya görecek. Yarınki kura çekimiyle Şampiyonlar Ligi'ndeki mücadele devam edecek."

"Fenerbahçe Futbol Takımı, bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde yarın başlayacak kurayla beraber yoluna devam edecektir. Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun"

UEFA Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'ye 2 yıl Avrupa kupalarına katılmama cezası vermişti.



CAS DURDURDU
Fenerbahçe CAS'tan gelen bu bilgiyi KAP'a gönderilen açıklama ile duyurdu. Açıklamada, "UEFA Tahkim Kurulu'nun Kulübümüzün 2 yıl süreyle UEFA müsabakalarından men yönündeki kararın yürütmesi CAS tarafından durdurulmuştur" denildi.

FENERBAHÇE HİSSELERİ TAVAN YAPTI TRABZON DÜŞTÜ
Açıklamanın ardından Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 10.55 artışla 30.40 TL'ye çıktı ve tavan oldu. Beşiktaş hisseleri de yüzde 6.80 artarak 1.48 liradan 1.60 TL'ye yükseldi. Trabzon hisseleri ise yüzde 1,41 düştü.


Fenerbahçe ön elemeyi geçerek şampiyonlar ligi'nde gruplara kalırsa kasasına minimum 20 milyon euro para girecek. Bu da Fenerbahçe'nin son yıllarda Avrupa'dan elde ettiği en büyük gelir olacak. Bu gelirler arasında bilet hasılatı, UEFA ödül primi ve lisanslı ürün satışı da bulunuyor.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39