• BIST 8983.26
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

ÇELİK BAŞKANIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ

ÇELİK BAŞKANIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, AK Parti İl Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı.H.CAHİT ÖZDEN ÇELİK BAŞKANIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ

kayseri38-023.gif

“20 YENİ PROJENİN PLANLAMASINI BİTİRDİK”

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılarak yaptıkları ve yapacakları hizmetlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Çelik, 20 yeni projenin planlamalarının tamamlandığını ve Ocak ayında ihalelere başlayacaklarını söyledi.

 

AK Parti İl Yönetim Kurulu Toplantısı’na Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik konuk oldu. Başkan Çelik, Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı ve yapacağı çalışmalarla ilgili ayrıntılı bilgiler verdi.

 

Teşkilatın içinden gelen bir belediye başkanı olarak teşkilatın çalışmalarını çok iyi bilen birisi olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Çelik, “Hemşehrilerimizle direk temas halinde olanlar sizlersiniz.

 

O yüzden sizlerin görüşlerinize her zaman önem verdik” dedi. Yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili açıklamasında 20 dev projenin planlama anlamında hazır olduğunu ifade eden Başkan Çelik, “Daha önce başlayan projelerin hemen hemen tamamını bitirdik.

 

Her hafta bir iki açılış yapıyorduk; ancak Başbakanımızın olası ziyareti için ertelemiştik. Fakat sezonun geçmemesi için önümüzdeki haftadan itibaren açılışlarımıza devam edeceğiz. Bu hizmetlerin her biri birkaç milyonluk işler.

 

Toplumun ihtiyaçlarına cevap veren projeler. Bir taraftan da yeni projeler için çalıştık. 20 kadar dev projenin planlamasını bitirdik. Bu projeleri yapacağımız yerlerin mülkiyet problemlerini çözdük. Uygulama projelerini de tamamlayarak ihale hazırlıklarına başladık. Ocak ayından itibaren ihaleleri yapacağız ve baharla birlikte de çalışmalara başlayacağız” dedi.

 

Bu projelerden birisi olan Keykubat Parkı hakkında da bilgi veren Başkan Çelik, “1 milyon metrekarelik Keykubat Parkı Türkiye’nin en güzel aktivite alanlarından olacak. Ocak ayında ihalesini yapacağız” diye konuştu. Başkan Mustafa Çelik, Hava İkmal ve Sahabiye projeleri, yeni yeşil alanlar, sosyal ve kültürel projeler ve yapılmasını planladıkları diğer yatırımlar hakkında da açıklamalarda bulundu.

 

 

“BAŞKANIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ”

 

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e hem yapmış olduğu çalışmalar hem de il yönetim kurulu toplantısına katılımları nedeniyle teşekkür etti.

 

Büyükşehir Belediyesi’nin neler yapacağını öğrenme fırsatı bulduklarını dile getiren Özden, “İnşallah Başkanımızın yanında, Başkanımızla beraber Kayserimiz için ne gerekiyorsa yapacağız. Başkanımızın eli, ayağı, kolu olacağız. Başkanımızın özellikle bizimle beraber olması nedeniyle çok mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39