• BIST 9079.97
  • Altın 2301.089
  • Dolar 32.3484
  • Euro 35.109
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

ÇELİK ESNAFLARI TOPLADI

ÇELİK ESNAFLARI TOPLADI
"ESNAFLIK BİZLERE ÇOK ŞEY ÖĞRETTİ"

Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği'ne bağlı oda başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i Ahilik Haftası nedeniyle ziyaret ettiler. Esnaflığın önemini vurgulayan ve esnaflığın bir okul gibi olduğunu dile getiren Başkan Çelik, her meslek sahibinin bir miktar esnaf olması gerektiğini söyledi. 

13268606_516151438571104_1169810280700112654_o.jpg

 

KAYSERİ'DE,YAŞANAN-HABERLER.KAYSERİNEWS.COM-GOOGLE'DAN-TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.FACEBOOK-TWİTTER-SAYFASI-TAKİP-BEĞEN

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts


23-29 Mayıs Ahilik Haftası nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e yapılan ziyarete Kayseri Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Ahmet Övüç,ESDER şube Başkanı Kemal Erçalık ve birliğe bağlı oda başkanları ile Kayseri Ticaret İl Müdürü Alaattin Fırat katıldı.


KESOB Başkanı Ahmet Övüç, Başkan Mustafa Çelik'e Ahilik Haftası nedeniyle yapacakları etkinlikler hakkında bilgi verdi. Ticaret İl Müdürü Alaattin Fırat da Ahilik Haftası'nın hayırlı olması temennisinde bulundu.
"ESNAFLIK BİZLERE ÇOK ŞEY ÖĞRETTİ"
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de konuşmasında esnaflığın önemini vurguladı. Ahiliğin toplumda yerleşmesi gerektiğini belirten Başkan Çelik, "Bir insan avukat, doktor, mühendis olabilir; ama aynı zamanda esnaf da olmalıdır. Bu konunun altını her gittiğim yerde çiziyorum. Çünkü esnaflık tüm yönetim biçimlerini içine alan bir uygulama. Biz babamızın yanında esnaflığa başladık ve çok şey öğrendik. Öğrendiklerimizin kıymetini uygulamaya geçtikçe şimdi daha iyi anlıyoruz. Mesela halkla ilişkiler uygulamalı olarak esnaflıkla öğreniliyor. Çalışan personelin yönetimini de esnaflıkta öğrendik. Finans yönetimini de esnaflıkta gördük. Esnaflık tecrübemizle bugün yaptığımız ihalelerde o işin ne kadara yapılabileceğini biliyoruz ve ona göre davranıyoruz. Finans konusunda kendi dükkanımızda nasıl davranıyorsak o kadar titiziz. Ayrıca, kriz yönetimini, yardımlaşmayı ve sosyal ilişkileri de esnaflığımız zamanında öğrendik. Esnaflığın çok faydasını gördük ve görüyoruz. O yüzden de esnaflığı fazlasıyla halkımıza anlatmamız lazım" dedi.
Ziyarette ayrıca KESOB Başkanı Ahmet Övüç, Başkan Mustafa Çelik'e esnaf ve sanatkarın el emeğinden oluşan hediyeler takdim etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39