• BIST 8745.7
  • Altın 2240.672
  • Dolar 32.3333
  • Euro 35.1603
  • Kayseri 6 °C
  • Ankara 5 °C
  • İstanbul 10 °C

Çelik, milli bağları güçlendiren organizasyonların içinde olacaklarını söyledi

Çelik, milli bağları güçlendiren organizasyonların içinde olacaklarını söyledi
Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık, Dadaloğlu derneği ve Vakfı Başkanları ile Dadaloğlu Şenlikleri’nin tertip komitesi üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret ettiler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Dadaloğlu Şenlikleri’ni düzenleyen tertip komitesi ile Kayseri Kafkas Derneği yönetiminin ziyaretlerinde festival ve şenliklerin önemini vurguladı. Başkan Çelik, milli bağları güçlendiren her organizasyonun içinde olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi. 
Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık, Dadaloğlu derneği ve Vakfı Başkanları ile Dadaloğlu Şenlikleri’nin tertip komitesi üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret ettiler. İlçe Belediye Başkanı Işık, şenliklerle yapmış olduğu destekler nedeniyle Başkan Çelik’e teşekkür etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik de dostluk ve kardeşliği geliştiren, milli bağları güçlendiren bu tür organizasyonların hep içinde olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirtti. Önümüzdeki yıl Dadaloğlu Şenlikleri’ne daha fazla destek vereceklerini ifade eden Başkan Çelik, “Etkinlik alanının fiziki şartlarının düzenlenmesi ile ilgili önümüzdeki yıl şenliklerden önce bir çalışma gerçekleştireceğiz. O güçte ve o büyüklükteki organizasyona yakışır bir alan yapacağız. Önemli olan bu organizasyonların dostluğa ve kardeşliğe yakışır bir şekilde yapılması” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i Kayseri Kafkas Derneği yönetimi de ziyaret etti. Dernek Başkanı Hayrettin Seyhan ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette Başkan Mustafa Çelik, 25 Eylül Pazartesi günü düzenlenecek olan Kafkas Gecesine davet edildi. Geceye Kabardey-Balkar Cumhuriyeti Kültür Bakanı ve 34 kişilik dünyaca ünlü dans gurubunun katılacağın belirtildi. Dernek Başkanı Hayrettin Seyhan, bu gecede Başkan Çelik’i de görmek istediklerini belirterek, “Her gün bir şantiyede, bir ilçede yoğun bir tempoda çalıştığınızı görüyoruz. Bizler için her zaman ciddi fedakarlıklar yaptınız. Bunun için teşekkür ediyoruz. Gecemizde de yanımızda olmanızı istiyoruz” diye konuştu.
Başkan Mustafa Çelik de 25 Eylül Pazartesi günü saat 20.30’da Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde yapılacak olan 50’inci Yıl Gecesine katılacağını belirtti ve geceye halkımızın da büyük ilgi göstereceğinden emin olduğunu dile getirdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ayrıca Sarız Kaymakamı Ahmet Solmaz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar, Makine Mühendisler Odası Şuba Başkanı Ersin Fener, Serbest Bölge Genel Müdürü Reşat Çeçen, Oto Galericiler Sitesi Başkanı Metin Tuzcuoğlu ve yönetimi, Kapalı Çarşı Dernek Başkanı Yalçın Patat ve yönetimi, bazı şehitlerimizin aileleri, muhtarlar ile kişi, kurum ve kuruluş temsilcileri de ziyaret etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39