• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

Çeşme'ye ünlüler akın etti

Çeşme&#39ye ünlüler akın etti
Yağmur ve soğuk hava yurdu terk etti. Sonunda yazı yaşıyoruz. Ünlülerde bütün bir yılın yorgunluğunu atmak için Çeşme'ye akın etti.
Önceki gün uluslararası güzellik yarışmasının finalistlerinin geldiği Çeşme'ye bu kez tv dizilerinin oyuncuları bastı.

Eda'nın sörf tutkusu
Eda Taşpınar sevgilisi Bora Kozanoğlu ile tatiline devam ediyor. Gün boyu güneşlenerek bronz ten rengini korumaya çalışan sosyetik güzel geçtiğimiz gün sörf yaparak spora olan tutkusunu bir kez daha gösterdi. Alaçatı sahillerinde sörf yapan Taşpınar kaskjını da takarak saatlerce deniz ve rüzgarla adeta dans etti. Sevgilisi Kozanoğlu ise onu kıyıdan izledi.

Kız arkadaşlarıyla keyif yaptılar

Fatma Gül'ün Suçu Ne dizisinin kötü karakteri Selim'i canlandıran genç oyuncu Engin Öztürk ile Behzat Ç. dizisinin komiseri Harun'u canlandıran Fatih Akman, Çeşme'de birlikte tatillerini geçirdi. Yoğun set temposu sonrası kendilerini Ege sahillerine atan genç oyuncular Aya Yorgi Koyu'ndaki plajları tercih ederken gazetecilere yakalanmamak için plajın içerisinde dipte ağaç altında oturdu. Ancak objektiflerden yine de kaçamayan genç oyuncular kız arkadaşları ile sohbet ederken görüntülendi.

Önce yemek sonra yürüyüşÜnlü spor spikeri Burcu


Esmersoy Arkadaşlar ve sevgilisi ile Alaçatı'ya geldi


Akşam yemeği için Barbun Restoran'ı tercih eden Esmersoy kalabalık arkadaş grubu ile dikkat çekti. Yemeğin ardından masadan kalkıp bir süre tek başına yürüyen Esmersoy, daha sonra arkadaşlarına katıldı.


Tolga Egemen Çeşme'de soluklandıDerin Mermerci ile


evlilik arafesindeyken olaylı bir şekilde ayrılan bankacı nişanlısı Tolga Egemen, bu kez Çeşme'ye tek başına geldi. Eski dostları ve arkadaşlarına uğrayan Egemen, fotoğrafının çekilmesinden rahatsız olunca bir dükkana girerek gazetecilerden saklandı. Daha sonra Alaçatı sokaklarında dolaşan Egemen kalabalıkta gözlerden kayboldu

Recep İvedik filminde oynadığı Sibel karakteri ile bir anda şöhret basamaklarını hızla tırmanan ve gündemden bir o kadar da hızlı düşen Fatma Toptaş son olarak Alaçatı'da sevgilisi ile el ele görüntüledi. İstanbul'da sık sık restoran ve barlarda samimi şekilde sevgilisi ile kameralara yakalanan güzel oyuncu bu kez el ele poz vermekle yetindi.

Feyza Çıpa bayıldı
2007 yılında Miss Turkey 3.sü seçilen ve şimdi ise oyunculuk yapan Feyza Çıpa baygınlık geçirdi. TV'de yayınlanmaya başlayan Model Boats programının Alaçatı Sörf Okulları'nda yapılan çekimlerinde kavurucu sıcağın etkisi altında kalan Çıpa, sıcağın azizliğine uğradı. Tansiyonu düşen güzel oyuncuya arkadaşları yardımcı olurken sağlık ekipleri anında olay yerine geldi. Tansiyonu düştüğü gözlenen Çıpa'nın ciddi bir sağlık problemi olmadığını gören arkadaşları rahat bir nefes aldı.

İzlandalı top model Çeşme'de
İzlanda'nın dünyaca ünlü tasarımcı ve top modeli Sigrun Lilja Gudjonsdottir, sevgilisiyle Çeşme'de görüntülendi. Yeni piyasaya çıkardığı Eyjafjallajökull Yanardağı'nın adını taşıyan EFJ Eyjafjallajökull adlı parfümünün tanıtımı için Türkiye'ye gelen top model, soluğu Çeşme'de aldı. Ayayorgi Koyu'nda bulunan Marrakech Beach Club'da deniz ve güneşin keyfini çıkaran Sigrun Lilja Guojonsdottir, sevgilisiyle samimi görüntüler verdi.

Doğançay'ın sergisi Altınyunus'ta


Türk resim sanatının en önemli isimlerinden Burhan Doğançay'ın eserleri, Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı organizasyonuyla Çeşme Altın Yunus Otel'de sergilenecek. Ünlü ressamın farklı dönemlerini yansıtan 9 resmi yer alacak. Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı'nın özel daveti üzerine eserlerini İzmirli sanatseverler ile buluşturan Burhan Doğançay'ın sergisi 16 Temmuz Cumartesi günü saat 19.30'da Denizkızı II Salonu'nda açılacak. Türk resminin usta ressamlarından, dünyanın en önemli müzelerin koleksiyonlarında eserlerine yer verilen Burhan Doğançay'ın sergisi 5 Ağustos Salı gününe kadar devam edecek
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39