• BIST 9067.22
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

ÇEVRE, GERİ DÖNÜŞÜM VE ENERJİ KONULU EĞİTİM STANDI AÇILDI

ÇEVRE, GERİ DÖNÜŞÜM VE ENERJİ KONULU EĞİTİM STANDI AÇILDI
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 5 Haziran Dünya Çevre Günü .

 Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 5 Haziran Dünya Çevre Günü münasebeti ile düzenlenen etkinliklerde Melikgazi Belediyesi olarak Cumhuriyet Meydanı Zeynel Abidin Türbesi önünde çevre, geri dönüşüm ve enerji konulu eğitim standı açıldığını söyledi. 

 

KAYSERİ'DE,YAŞANAN-HABERLER.KAYSERİNEWS.COM-GOOGLE'DAN-TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.FACEBOOK-TWİTTER-SAYFASI-TAKİP-BEĞEN

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts


Melikgazi Belediyesi olarak çevre ve geri dönüşüm ünitesince açılan standın bilinçlendirici ve eğitici bir çalışma sergilediğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi olarak çevre ve doğa dostu bir belediye olduğumuzu her zaman kanıtlıyor hatta tescilliyoruz. Melikgazi’de kişi başına düşen yeşil alan miktarı standartların üzerindedir. Ağaçlandırma çalışmaları ile sistemli, düzenli ve koordineli yeşil alanlar oluşturuyoruz. Bölge bölge yapılan ağaçlandırmalar sonucunda bölgelerde küçük orman alanları oluşturulmuş olunacaktır. Bu alanlar daha sonra spor alanlarına dönüştürülerek doğa yürüyüşleri haline getirilecektir. Ayrıca iş merkezlerinin çevresi ile şehre giriş ve çıkış güzergâhlarında yeşil kuşak alanları oluşturuyoruz. Aynı zamanda 15 yıldır uyguladığımız geri dönüşüm ile artık ekonomiyle katkı sağlıyor dolayısı ile belediye yatırımlarına kaynak oluşturuyoruz. Kıt doğal kaynakların israfını önlüyoruz. Buna da eğitim ile başladık ve aynı hızla devam ediyoruz. Bizim için senenin 365 günü çevre günüdür. Bu ilke ile çalışıyoruz” dedi.
Başkan Memduh Büyükkılıç, 5 Haziran Dünya Çevre Günü münasebeti ile bölge bölge yapılan ağaçlandırmalar sonucunda bölgelerde küçük orman alanları oluşturulacağını bu alanların daha sonra spor alanlarına dönüştürülerek doğa yürüyüşleri haline getirileceğini kaydetti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39