• BIST 9142.4
  • Altın 2325.163
  • Dolar 32.3729
  • Euro 34.9661
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 20 °C

CHP BÜYÜKŞEHİR ADAYI ÇİLSAL UCUZ MAZOT VERECEĞİZ

CHP BÜYÜKŞEHİR ADAYI ÇİLSAL UCUZ MAZOT VERECEĞİZ
CHP FELAHİYE'DE MİTİNG DÜZENLEDİ - CHP KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OSMAN ÇİLSAL: - ''YEPYENİ BİR BİTKİYLE BİODİZEL ÜRETİP, YARI FİYATINA MAZOT VERMEYİ TAAHHÜT EDİYORUZ''

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal, ''Ucuz mazot için yepyeni bir bitkiyle, biodizel üretip sizlere yarı fiyatına mazot vermeyi taahhüt ediyoruz. Bunlar hayal değil, gerçek. Yeter ki istensin, yeter ki siz isteyin'' dedi. 
CHP Kayseri İl Başkanlığı, Felahiye ilçesinde miting düzenledi. Mitinge, CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Çilsal, CHP Kayseri İl Başkanı Mustafa Ayan ve CHP Felahiye Belediye Başkan Adayı İsmet Gürsel Kısır katıldı. Mitingde konuşan CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, seçmenlerin, 30 Mart'taki yerel seçimlerde ilk defa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için de oy kullanacağını belirterek, ''Büyükşehir Yasası'nı meclisten geçirirken size söylediler mi, Büyükşehir Belediyesi, 5 yıl sonra evinizin dibine kümes bile yaptırmayacaklar diye? Söylediler mi bu yasayı geçirirken. Peki Büyükşehir Belediyesi'ne çatır çatır şehirdeki gibi emlak vergisi vereceğinizi de biliyor musunuz? Bu 5 senenin 1,5 yılı gitti kaldı 3,5 sene. 3,5 sene sonra oranları artırılmış şekilde emlak vergisi ödeyeceksiniz. Peki ne hizmet aldınız? Hiç. En güzel yönetim, yerinde yönetimdir. Bütün Avrupa küçültüyor, bölüyor, parçalıyor, neredeyse mahalleler bile kendi kendini yönetecek, biz ise bütünleştiriyoruz, bütün bir şehri bir diktatöre bağlıyoruz'' ifadelerini kullandı.
Mitingde halka seslenen CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal da, ''Biz Hak adına yürümeye söz verdik. Yola, ehli beyt aşkıyla çıktık'' dedi. Önceden Demokrat Parti'deyken şimdi neden CHP'ye geldiğini anlatan Çilsal, ''CHP'ye ben niye geldim? Başbakan bize 'sağdan, soldan geldiler' diyor. Niye geldik biliyor musunuz? Vatan darda diye geldik. Hesapla, kitapla değil, vatanı hesapsız sevdiğimiz için geldik. Yüreğimizi avcumuza aldık geldik ve bizi bağrına basanlara şükranlarımı sunuyorum. Geçmişteki hizmetlerimize güvenerek geldik'' diye konuştu.
Konuşmasında, Felahiye'nin yarısının yurt dışında yaşadığını vurgulayan Çilsal, ''Avrupa'yı bilen insanlarsınız. Avrupa'daki gibi hayvancılığı geliştirmeyi taahhüt ediyoruz. Ucuz mazot için yepyeni bir bitkiyle biodizel üretip sizlere yarı fiyatına mazot vermeyi, bunu birlikte yapmayı taahhüt ediyoruz. Bu dağlarımızı, tepelerimizi yemyeşil yapmayı taahhüt ediyoruz. Bunlar hayal değil, gerçek. Yeter ki istensin, yeter ki siz isteyin'' dedi.
Felahiye'den adliyenin, askerlik şubesinin ve beldelerin gittiğini kaydeden Çilsal, ''İnşallah Felahiye'yi de mahalle yapmazlar bunlar. Her yerde TOKİ ile övünüyorlar ama niye Felahiye'ye TOKİ'nin gelmesine engel oluyorlar? Bu o kadar matah bir şeydi niye getirmedin Felahiye'ye?'' şeklinde konuştu.
CHP konvoyu, Felahiye mitinginin ardından Büyüktoraman beldesine geçti. Burada da halka hitap eden Osman Çilsal, geçmişte Felahiye ve Büyüktoraman'a da hizmetleri bulunduğunu hatırlatarak, ''Şimdi CHP çatısı altında hizmet etmeye geldik. Biz sağdan geldik ya burada sayın Süleyman Demirel'i anmadan yapamayacağım, Demirel dedi ya, 'Nerede kalmıştık' diye. Biz de nerede kalmıştık dedik ve geldik. Dede ocağına geldik. Hep birlikte ayağa kalkmaya var mısınız?'' dedi.
Büyüktoraman mitinginin ardından ise CHP konvoyu, Özvatan ilçesine de geçerek, burada partililerle buluştu. CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal, Özvatan'da esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi ve seçimlerde destek istedi.c2-016.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39