• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • Kayseri 5 °C
  • Ankara 1 °C
  • İstanbul 9 °C

CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin: “Kayserili ‘hayır’ı sever”

CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin: “Kayserili ‘hayır’ı sever”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 29 Mart’ta Kayseri’de

CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, 29 Mart’ta Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kayseri’yi ziyaret ederek, STK temsilcileri ve muhtarlarla görüşeceğini söyledi. Kentte yapılan anketlere göre ‘hayır’ diyenlerin oranının yüzde 39 civarında olduğunu belirten İl Başkanı Keskin, “Kayserili ‘hayır’ı sever” dedi. 


İl binasında basın mensuplarına açıklamada bulunan CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarın kente gelerek STK temsilcileri ve muhtarlarla buluşacağını söyledi.


“Özellikle kararsızları ve ‘evet’ diyenleri bekliyoruz”
Programın Sarız ilçesinden başlayacağını dile getiren İl Başkanı Keskin, “Parti politikası olarak miting yapmak yerine, toplumun sinir uçları dediğimiz STK temsilcileri ve muhtarlarla görüşerek, neden ‘hayır’ dediğimizi anlatıyoruz. Yarın da Genel Başkanımız Kayseri’ye gelerek, yine aynı etkinliği gerçekleştirecek.

Programımız, yarın 11.30’da Sarız’da belediyenin Kadın İhtisas Merkezi açılışında başlayacak. Daha sonra Pınarbaşı’na geçeceğiz. Ardından Talas’ta Şehidimiz Mahmut Yıldırım’ın ailesini ziyaret edeceğiz, ondan sonra da Zincidere Komando Tugayındaki erlerimizin Şehitler Durağında dua okuyarak programımızı sonlandıracağız. Özellikle kararsızlar ve evet diyenleri davet ediyoruz” diye konuştu.


“Dengesiz bir güçle yarışı götürüyoruz”
16 Nisan’a sayılı günler kala referandumu destekleyenlerin orantısız güç kullanarak propaganda yaptığını savunan İl Başkanı Keskin, “Devletin bütün olanakları kullanılıyor, elektrik direklerine bakın her taraf afişlerle dolu. Oralar kamu alanı olmasına ve bu şekilde seçim çalışması yapılması yasak olmasına rağmen hiçbir yetkili ne yapıyorsunuz demiyor. Çok dengesiz bir güçle bu yarışı götürüyoruz, ilgili yerlere de şikayetlerimizi yaptık” diye konuştu. İl Başkanı Keskin, ayrıca sahada ‘hayır’ çalışması yapan partililere, özellikle kadın partililere rahatsızlık verildiğini, konuyu Emniyet birimlerine taşıdıklarını da söyledi.


“Kayseri’de yüzde 39 oranında ‘hayır’ oyu var”
Kayseri’de ‘evet’ diyen bir partinin yaptığı anketlere göre, ‘hayır’ diyenlerinin oranının yüzde 39 olduğunu belirten İl Başkanı Keskin, gizli ‘hayır’ oyları ile kentte yüksek bir oy potansiyeli olduğuna işaret etti ve “Kayserili ‘hayır’ı sever işini bilir” dedi.
“Kutuplaştırıcı üslup doğru değil”


İsviçre’de Erdoğan’ı hedef gösteren pankartı da eleştiren İl Başkanı Keskin, “Beğeniriz, beğenmeyiz Erdoğan bizim cumhurbaşkanımız. Türkiye Cumhuriyetini temsil ediyor. Aynı tepkiyi Hollanda’nın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Betül Fatma Sayan’a olan tavrında da göstermiştik. Türkiye Cumhuriyeti’ni kimsenin ayaklar altına alma hakkı yok. Anadolu’nun en önemli özelliği hoşgörü ile kurulmasıdır.

16 Nisan’a sayılı günler kala, bu bağlamda özellikle siyasilerimizin toplumu kutuplaştıran bir üsluptan geri durmalarını istiyoruz. Sonuç ne olursa olsun, 16 Nisan’dan sonra bu topraklarda yine birlikte yaşayacağız” ifadelerini kullandı.
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39