• BIST 9090.31
  • Altın 2324.753
  • Dolar 32.3724
  • Euro 34.9675
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

CHP KAYSERİ'DEN KILIÇDAROĞLU'NA TAM DESTEK

CHP KAYSERİ'DEN KILIÇDAROĞLU'NA TAM DESTEK
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında ve destekçisi olduklarını bildirdi.

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, CHP Kayseri Kurultay Delegeleri'nin de altına imza attığı deklarasyon ile 35. Olağan Genel Kurultay'da mevcut Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında ve destekçisi olduklarını bildirdi. 


CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, yaptığı yazılı açıklamasında, "Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanlığımızda 02.01.2016 tarihinde yapılan kurultay delegeleri toplantımız sonucunda, oy birliği ile bu deklarasyonun yayınlanmasına karar verilmiştir. Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Kurultay Delegeleri olarak partimizin bir lider sorununun olmadığını düşünmekte ve 16 Ocak 2016 tarihinde yapılacak olan 35. Olağan Kurultayımızda, genel başkanlığımıza yeniden aday olan, mevcut Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında ve destekçileriyiz" ifadesinde bulundu.


CHP Kurultay Delegeleri Feyzullah Keskin, İbrahim Kaan, M.Oğuz Özsoy, Ayhan Gülsoy, Aşkın Genç, Ali Karaali, Kemal Nakipoğlu, Aksoy Parlak, Yelda Orhan, Mustafa Aslan, Mehmet Sağıroğlu, Sadık Atila, Seçkin Akıncı, Songül Yıldız, Şehriban Peker, Tülin Temel, Türker Ok ve Umut Erdemir'in imza attığı deklerasyon şu şekilde:
"Ülkemiz Cumhuriyet Tarihi ile, dünya mazlum milletlerine önder olmuş bir tarihin sahibiyken çarpık sapkın din ve düşünce anlayışları ile mağdurlar mazlumlar yaratmamalıdır. Ki bu anlayış dünyadaki kıt imkanların ele geçirilmesi adına ve ne baharı adına yapılırsa yapılsın cumhuriyetimiz birkaç şahsi menfaat düşkününün elinde sadece kendi milletimizin değil tüm dünya milletlerinin birliğine varlığına tehdit eder bir hal almıştır.


Ülkemizde doğu meselesi öncelikle ekonomik sorun olmak boyutundan ayrılıkçı boyuta taşınma amacını açıkça ortaya koymuştur. Ülkemizin her yöresindeki her insanı çok değerlidir, söz sahibidir, saygındır. Hiçbir sapkın, bağnaz, çağdaş insanlık kavramından, evrensel insanlık kültüründen Nasibini almamış zihniyete ülkemiz teslim edilmemelidir. Cumhuriyetimizin hiçbir vatandaşında, bölge ayrımcılığı ile bayraktan, milli marştan, komşuluktan, akrabalıktan rahatsızlık duyacak, birlik ve beraberlikten, ülke geleceğinden ümidini kesmiş halklar yaratılmamalıdır.


Cumhuriyetimiz en zor yerde en güçlü inşa edilmiş bir barış heykelidir. Ülkemizin değerlerini, büyüğünü, küçüğünü, geçmişini tanımayan, resmiyette farklı sokakta farklı, atasına şükretmediği gibi küfür etmekten de geri durmayan, mirası yemekten de geri durmayan, her bir vatandaşımızın anasının ak sütü gibi hakkı olan halkın mallarını, tek bir anlayışa sahip birkaç ailenin eline geçirmek yolunda hukukun üstünlüğünü ayaklar altına alan, hukuku saldırgan iştahlarına engel gören anlayışa karşı ancak her vatandaşımız ile el birliği ile mücadele etmemiz gereken bir zamanda yaşadığımızın da bilincindeyiz.


Bu şartlarda Cumhuriyet Halk Partisi taşıdığı temel ilkeleri ile değil ülkemizin, dünyanın ihtiyacı olan evrensel değerlere sahip tek partisidir. Mustafa Kemal ATATÜRK ‘ün bir dünya dehası olarak oluşturduğu ilkelerin bugün de yarın da ihtiyaç olduğuna yürekten inanmaktayız.


İnsanı birey yapan, kadını ve erkeği ile her zaman ve her yerde en güçlü iradeyi ortaya koyabilen, ülkenin her insanını sahiplenip halkın ordusuna ölmeyi emredebilecek duygu bütünlüğünü sağlayan, her türlü canavara dur diyebilecek Atatürk gibi bir dehaya sahip olan milletimiz bu tarihi serveti ile güçlünün değil mazlumun yanındaki yerine dönmelidir. Cumhuriyet Halk Partisi için, eşitlikçi ve devrimci anlayış ile gençlerin, yarınların, teknolojik başkalaşımın önünde, bir dünya mimarı olması insanlık adına kaçınılmaz bir görevdir
Bu çerçeveden bakıldığında Cumhuriyet Halk Partisinin Genel başkanlık sorunu yoktur. Cumhuriyet Halk Partisinde üretken ve taşıyan bir parti meclisi ile ülkenin her noktasına ulaşmak mümkündür.

Ülkesinin her vatandaşını kardeşi gibi gören, kavrayan, kardeşinden önce kardeşini savunan, günü kurtarmanın değil yarınların hesabı ile çocuklarımıza, torunlarımıza ve daha nice nesillerimize yakışan bir ülke var etmek ve bırakmak kaygısında olan, parti politikasına başını koymuş, ülkenin her köyünü kendi köyü gibi sahiplenen, adalet duygusunu öncelikle partisinde kuran ve yaşatan örnek bir parti meclisi oluşturulması ile bizler halkımızın aradığı beklediği siyasetçiler olabileceğimize inanıyoruz.


Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU her insanımızın kardeşçe hayali olan barışın, adaletin, dostluğun, eşitlikçiliğin, huzurun, dürüstlüğün ve güvenin temsilcisi olan bir liderdir. Günümüz kabadayılık, parsayı toplama, dünya nimetlerini alıp evine götürme günü değildir
Bizler siyasetin bir İNSANLIK DAVASI olduğuna inananlarız.
Bizler bakışları kartal, kalbi güvercin, elleri Aslan, ayaklar bir Bebek adımları kadar masum ve kararlı olan liderlerle ülkemize ve dünyamıza katkı koyacağımıza inananlarız.
Bizler, Cumhuriyet Halk Partisinin, Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU başkanlığında ve bu düşüncelere yürekten inanan gerçek partililerimizden oluşacak bir Parti Meclisi ile bunu başaracağına inanıyoruz.
Partimizde, liderlik sorunu değil parti meclisi sorunu olduğunu, partimizin kurultay sürecinde bu beklentiler ile hareket edeceğine, Olağan Kurultayımızın bu durumu aşarak daha güçlü bir Cumhuriyet Halk Partisi için seçici davranıp, görev vereceğine inancımız tamdır. Bu düşüncelerimizi hayata geçirmek için gayret ve görev alma arzumu, desteğimizi, tavrımızı koyacağımızı partililerimize, kamuoyuna saygı ile bildiririz.04.12.2016
Kayseri Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay Delegeleri"

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39