• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

CHP ÖNÜMÜZDEKİ 4 AY PLAN DEĞİL FİTNE ÜRETECEK

CHP ÖNÜMÜZDEKİ 4 AY PLAN DEĞİL FİTNE ÜRETECEK
Başbakan Erdoğan, Ankara'da partisinin il başkanlarına seslendi.
AK Parti'nin bazı şehirlerdeki yerel seçim adaylarını açıklayan Erdoğan'ın gündeminde CHP ve Kamer Genç de vardı.
VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Japon Günü'nde Eşi Emine Erdoğan'a sataşan Genç için, 'Hakaretten besleniyor' diyen Erdoğan, CHP'nin yerel seçim stratejisini projeler üzerine değil iftira ve karalamalar üzerine kuracağını söyledi;

'BİRİLERİ CHP'NİN ELİNE BELGE VERİYOR, REZİL OLUYORLAR'

'Şimdiden başladılar. CHP'de bir genel başkan yardımcısı çıkıyor. Güya elinde bir belge. Suriyeli sığınmacılar seçmen yapıldı diye ortaya bir iddia atıyor. Gösterdiği nüfus cüzdanı 18 yıldır Türkiye'de yaşayan 2008'de nüfusa geçen bir Suriyeli kardeşimize ait. Birileri bunların eline kağıt parçası veriyor. Rezil oluyorlar. Fitneye karşı son derece dikkatli olmalıyız.

Bir takım terbiyesizlikler yapıyorlar, ağza alınmayacak ifadeler kullanıyorlar. Hiçbir iftiralarını karşılıksız bırakmayacak ama edebimizden asla taviz vermeyeceğiz. Bizi tahrik etmek için yaptıkları edepsizlikler karşısında çok dikkatli olacağız, biz onların seviyelerine düşmeyeceğiz.

CHP ÖNÜMÜZDEKİ 4 AY PLAN DEĞİL FİTNE ÜRETECEK

Hep mazlumun yanında oldum. Bundan sonra da mazlumların yanında olmaya devam edeceğim. Mısır'daki darbeci yönetimin karşısındayım. Önümüzdeki 4 ay içinde plan değil fitne üretecekler. Her çirkinliği, ittifakı ve fitneyi değerlendirmenin gayreti içinde olacaklar.

Biz proje üretecek ülkemize ve milletimize vizyon göstereceğiz. Biz var olanla yetinemeyiz. Bizim işimiz ganimet toplamak değil. Fani olanın peşinde başkaları koşsun. Biz davamızın peşinden koşacağız. Meselesi makam olan şimdiden kaybetmiştir. Nasıl olsa kazanırız diyen kaybetmiştir.

Ocak ayını beklemeden şimdiden bu davaya gönül vermiş kardeşlerimin mahallelere dağılmasını istiyorum. Zaman münakaşa zamanı değil. Yerel seçim sürecinde teşkilatımızın kademeleri arasında hiçbir münakaşayı mazur görmeyiz. Meselesi olanlar 30 Mart'a ertelesin.'
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39