• BIST 9067.58
  • Altın 2324.279
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.9588
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 18 °C

CHP’den Kayseri’yi devraldığımızda borç batağındaydı

CHP’den Kayseri’yi devraldığımızda borç batağındaydı
Bakan Özhaseki CHP’nin Genel Başkanı, benim için; “Kayseri’de Belediye Başkanlığı yaparken neler yaptığını ben gayet iyi biliyorum” demiş.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki;

CHP’nin Genel Başkanı, benim için; “Kayseri’de Belediye Başkanlığı yaparken neler yaptığını ben gayet iyi biliyorum” demiş. Neler yaptığımı söylememiş ama sadece birkaç tanesini ben sıralayayım:

 

Kayseri’de 21 yıl Belediye Başkanlığı yaptım. Sizin hayal edemeyeceğiniz oy oranlarını 5 kez üst üste alarak aziz milletimizin teveccühüne mazhar olduk.

 

CHP’den Kayseri’yi devraldığımızda borç batağında, 50’den fazla mahallesi kaçak yapılarla doldurulmuş, hizmetin sıfır olduğu, partizanca tavrın zirve yaptığı, kaderine terkedilen bir şehir vardı.

 

Hamdolsun, görev yaptığımız süre boyunca altyapı, üst yapı sorunlarını çözdüğümüz gibi Kayseri’yi; Erciyes Kayak Merkezi, Yamula Barajı, Türkiye’nin ilk modern stadyumlarından Kadir Has Stadyumu gibi devasa projelerle, taraflı tarafsız herkesin takdir ettiği, ülkemizin en güzel şehirlerinden biri haline getirdik.

 

Meclis’te attığınız iftiralardan sonra aslında çok önceden görülüp kesinleşmiş davalar bir kez daha yeniden görülmeye başlanmış ve yine lehimize kararlar çıkmıştır. Bu mahkemeler sonucunda bir kez daha şahsımın masumiyeti, sizin de müfteri olduğunuz tescillenmiştir.

 

Sizinle aramızdaki kırat farkı Türk Hukuku önünde bir daha tartışılamayacak şekilde ispatlanmıştır.

 

Bunları tekrarlamamın sebebi, size hakikatleri tekrar hatırlatmak, eski günleri yeniden anmak değil, mesai arkadaşlarımla birlikte kazandığımız tazminatlarla Kayseri’de dağıttığımız sucukları ikram ettiğimiz vatandaşlarımıza yıllar sonra tekrar afiyet olsun demek içindir.

 

Bu kadar gerçeğin üzerine hala şahsıma dil uzatmaya devam edecekseniz, orası sizin kararınızdır. Ancak her büyüğün, gençlere nasihat ettiği o kadim nasihatle sizi uyarıyorum.

“Edep ya hu!”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39