• BIST 9046.62
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

Chp'nin Ankara'dan İlk Aday Adayı:

Chp'nin Ankara'dan İlk Aday Adayı:
"ANKARA'YI AK PARTİ ZİHNİYETİNDEN KURTARACAĞIZ"
Geçtiğimiz aylarda kürtaj tartışmaları sırasında 'Başbakan vajina bekçiliğini bıraksın' sözleriyle polemik çıkartan CHP'li Aylin Nazlıaka, Ankara'dan belediye başkanı aday adayı olduğunu açıkladı.

SEÇİLİRSE İLK OLACAK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan da izin aldığını söyleyen Nazlıaka, açıklama yaptı.
Seçilmesi halinde başkentin ilk kadın belediye başkanı unvanını alacak olan Nazlıaka, "Doğduğum, büyüdüğüm, okuduğum kentimin, Ankara'nın belediye başkanlığına talibim. Milletvekili olduğum bu kentin sevdalısı olarak Ankara'yı, sokaklarını neredeyse tüm hikayeleri ile biliyor, tanıyorum. Bu şehrin tarihsel birikiminden beslendim. Ankara'nın tarihi, mücadelenin tarihidir. İşgal güçlerine karşı verilen bağımsızlık savaşının kazanılmasının sembolüdür. Bu şehirde inanılmazlar gerçekleştirilmiştir. İşte bu nedenle Ankara inandıkları uğruna mücadele edenlerin kazandığı bir şehirdir" dedi.

"ANKARA'YI AK PARTİ ZİHNİYETİNDEN KURTARACAĞIZ"

Nazlıaka şöyle konuştu: "Cumhuriyet tarihinde bir ilki gerçekleştirmek için yola çıktım. Başkentin ilk kadın belediye başkanı olmak istiyorum. Çünkü bu şehirle ilgili bazı hayallerim var, bu hayalleri gerçekleştirebileceğime inancım var. Partim uygun görür ve aday gösterirse, kazanacağımıza inanıyorum. Ankara, halkıyla kavga eden değil, onları dinleyen; istek ve taleplerine kucak açan, sevgi dilini egemen kılan bir belediye başkanı tarafından yönetilmeli. Ankara'yı AK Parti zihniyetiyle özdeşleşmiş ve kentleri rant alanı olarak gören anlayıştan kurtaracağız. Ankara'yı, modern, aydınlık, estetik bir kente dönüştüreceğiz. Sivil toplum örgütlerinin görüşlerini alan, katılımcı demokrasiyi benimsemiş, Ankara'yı Ankaralılarla birlikte yönetecek bir belediye başkanına ihtiyaç var. Şereflikoçhisar'dan Kızılcahamam'a, Nallıhan'dan Kalecik'e kadar bu kentin tüm sakinleri yönetime katılacak. Kentin tüm değerlerine, kültürüne, tarihine hep birlikte sahip çıkacağız. Ankara'mız, finans kurumlarının taşınarak boşaltıldığı değil, yatırımlarla zenginleşen güçlü bir başkent kimliğini kazanacak."
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39