• BIST 9063.53
  • Altın 2324.412
  • Dolar 32.3684
  • Euro 34.9498
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

"CHP'nin savaşı İslam ile"

"CHP'nin savaşı İslam ile"
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki ‘dindar nesil' tartışmasının yankıları sürerken, tartışmaya Yazar Emine Şenlikoğlu da katıldı.
Gençliğin İmanını Sorularla Çaldılar, Bize Nasıl Kıydınız, İdamlık Genç, Ben Kimin Kurbanıyım, Hıristiyan Gülü, Ne Olur İhanet Etme, Vicdan Azabı ve Marya gibi çok satan hidayet romanlarının yazarı Emine Şenlikoğlu, CHP'nin İslam'a ve dindarlara yönelik bakış açısını “kırmızı görmüş İspanyol boğası”na benzetti. Akit'e konuşan Şenlikoğlu, “Bir boğa için kırmızı neyse, CHP için de İslam odur” dedi.

“CHP, EZELDEN BERİ DİN DÜŞMANI”

Halkın bir kesimi hala fark etmese de CHP'nin kurulduğu günden bu yana sürekli olarak İslam dini ile savaştığını söyleyen Emine Şenlikoğlu, “CHP, doğduğu günden beri bunları tartışıyor! Hayır, tartışmıyor savaşıyor... Hem de psikolojik savaşla... Gerekirse kan döktürüyor, darbe istiyor, kansız darbe olmayacağını bile bile. Sanıyorum şimdi de TBMM'de darbe yapma peşinde. CHP karadelik olduğu günleri özlese gerek. Bırakmıyor ki millet, huzur içinde yaşasın. Hepimiz el ele olabilelim. Din kardeşliğini başaramadıysak bile, vatan kardeşliği başlatalım. CHP hayırlı adımları sevmiyor” değerlendirmesinde bulundu.



CHP VE ERGENEKON ZİHNİYETİ ÇILGINA DÖNDÜ

Başbakan Erdoğan'dan ‘dindar nesil' sözü duyar duymaz CHP ve Ergenekon zihniyetinin bu çıkış karşısında adeta çıldıracağı tahmininde bulunduğunu belirten Şenlikoğlu, “Çünkü CHP ezelden beri din düşmanıdır. Tekrar edelim o sadece İslam dininin düşmanıdır. Ülke batsa panik yapmaz CHP. Sıra, dini bir adımlık ilerlemeye gelince, karadelik moduna giriverir. Bierce, ‘Korkaklar tehlikeye düşünce ayaklarıyla düşünürler' demiş. CHP de İslam'ın bir nefes alışından kendisini tehlikede görüp sadece kin ve nefretle düşünüyor, sadece kin ve nefret... Zaten CHP'de fikir yoktur... Ufuk yoktur... Teknolojik gelişmeye zaman vermek ve heyecan duymak da yoktur. Tabii ki geriye kala kala sadece kin ve nefret
kalıyor” şeklinde konuştu.

CHP'nin son dönemde askerin darbe yapmasından umudunu kestiğini belirten Şenlikoğlu, CHP'nin farklı yollara tevessül edip bunun faturasını da AK Parti'ye ödetme çalışmalarına girebileceğini ifade etti. Şenlikoğlu, şunları kaydetti: “CHP askeri kanattan umudunu kesince farklı yolların peşinde olup, sonra da bütün faturayı AK Parti'ye kesebilir... Her zamanki gibi, kendi bozguncu tutumunu AK Parti'ye mal etmeye devam edecektir. ‘Kişi kendi gibi bilir işi' şiarınca kendindeki negatif sıfatları AK Parti'ye yamamaktaki mahirliği devam edecektir. Burada, ülkesini seven herkese CHP oyununa karşı sağduyulu olmak düşüyor. Ve gerçekten barış sevenlere de çok çalışmak... Cesaret, tehlikeyi hissettiği halde bile gereğini yapmanın adıdır. Özetle, şimdi daha uyanık olma vaktidir!”

FAHRETTİN DEDE / AKİT
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39